طب شناس
درمان-خانگی-سینوزیت-با-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

چطور با طب سنتی «سینوزیت» را درمان کنیم؟

تاریخ انتشار: April 11, 2022

رای به این نوشته: 4.38/5 (551 رای)

علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، درباره «تدابیر طب ایرانی در درمان سینوزیت»، اظهار داشت: پیش از ارائه برخی راهکارها توصیه می‌شود سر خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ از باد و سرما حفظ کنید؛ به خصوص پس از حمام، موها را‌‌‌‌‌‌‌‌ کاملا خشک کنید و در زمان خواب کلاه بپوشید.

وی ادامه داد: مصرف سردیجات و آب یخ را‌‌‌‌‌‌‌‌ محدود و یا حذف کنید؛ به ویژه در فصل سرما، خوردن غذاهای غلیظ، نفاخ و سرخ‌کردنی‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌ قطع و یا محدود کنید و اکیدا از یک ساعت قبل از غذا همراه و تا دو ساعت بعد از غذا از خوردن ماست، سالاد، نوشیدنی و شور بپرهیزید.

درمان-سینوزیت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-تدبیر
درمان-سینوزیت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-تدبیر

یارقلی با اشاره به توصیه‌های دیگر در بهبود بخشیدن به سینوزیت در افراد، خاطرنشان کرد: بینی و حلق را‌‌‌‌‌‌‌‌ با سرم نمکی گرم به مدت دو هفته و روزانه دو تا سه مرتبه بشویید؛ ضمن اینکه جوشانده گل‌های بابونه را‌‌‌‌‌‌‌‌ ابتدا بخور داده و سپس بینی و حلق را‌‌‌‌‌‌‌‌ با رقیق شده همین جوشانده شستشو دهید.

متخصص طب سنتی یادآور شد: استشمام اسانس نعنا، بخور اکالیپتوس، اسطوخودوس، مرزنجوش و پیاده‌روی روزانه نیز می‌تواند در درمان سینوزیت بسیار کمک‌کننده باشد.

منبع: فارس.

مصلحات گوشت گوساله

چگونه از عوارض گوشت گوساله در امان باشیم؟

آشی که برای دیابتی ها مفید است

بهترین آش برای دیابتی ها

خواص دمنوش به لیمو و زیرفون|طبع و خواص دمنوش به لیمو و زیرفون در طب سنتی

خواص دمنوش گیاهی به لیمو و زیرفون از منظر طب سنتی+ عوارض و مصلح

ضرورت افزایش تعداد پزشکان طب ایرانی

ضرورت افزایش تعداد پزشکان طب ایرانی

خواص انواع شربت ها از دیدگاه طب سنتی|خواص شربت ریواس در طب سنتی|خواص شربت نعنا در طب سنتی|خواص شربت گل پنیرک در طب سنتی

شربت های بهاری و تابستانی؛ خنک، خوشمزه، پر خاصیت!

خواص بلغور گندم در طب سنتی کاسه

اعجاب انگیزترین خواص بلغور گندم در طب سنتی را بشناسید!!

طبع و خواص شربت سیب در طب سنی ایرانی و اسلامی|خواص شربت سیب

طبع و خواص شربت سیب در طب سنتی+ طرز تهیه 3 نوع شربت سیب

طب ایرانی و طب سنتی و طب اسلامی باید احیا شود

ولایتی : طب سنتی ایرانی اسلامی باید احیا شود