طب شناس
در-بهار-چه-تغذیه-ای-داشته-باشیم؟

بهترین برنامه غذایی در بهار چیست؟ تغذیه در بهار باید چگونه باشد؟

تاریخ انتشار: April 13, 2022

رای به این نوشته: 4.56/5 (643 رای)

طبق باورهای طب سنتی، در فصل بهار، مواد زائد و خلط ها در بدن شروع به حرکت می کنند. یکی از دلایل کسالت، سنگینی و خواب آلودگی در بهار همین مورد است.

این بی حالی و خستگی در افراد پرخور و کم تحرک بیشتر است.

طب سنتی توصیه می کند با تغذیه مناسب، به دفع خلط ها از بدن کمک کرده و شادابی و نشاط را به خود هدیه دهیم.

برای پاکسازی و تنقیه بدن در فصل بهار مصرف آشها و سوپ ها با سبزیجات تازه بسیار موثر است. شربت ها و نوشیدنی های مخصوص این فصل به ویژه سکنجبین نیز تاثیر بسزایی دارد.

کاهو و سکنجبین یک میانوعده لذیذ و پرخاصیت برای روزهای شیرین بهاری است.

بهتر است در بهار توجه بیشتری به میوه ها و سبزیجات داشته باشید و از این طریق یتامین و فیبر بالایی را به بدن خود وارد کنید.

از خوردن غذاهای پر کالری و چرب و سنگین نیز خودداری کنید. این تدبیر ساده در رعایت اصول تغذیه، به بدن شما فرصت می دهد که خود را بازسازی کرده و سموم و اخلاط اضافه را دفع کند.

انگور خرس

طبع-و-مزاج-شناسی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|انواع-مزاج-و-طبع-انسان-در-مزاج-شناس-و-طبع-شناسی|انواع-طبع-و-ویژگی-های-آن-در-طب-سنتی-ایرانی-سلامی

مزاج شناسی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص پاپایا در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع و خواص پاپایا

چقدر پاپایا را می شناسید؟ طبع و خواص پاپایا در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع-و-خواص-بادمجان-در-طب-سنتی-اسلامی|طبع بادمجان

طبع بادمجان گرم است یا سرد؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی اسلامی

طبع و خواص و روش تهیه شیره انگور|طبع-و-خواص-شیره-انگور-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-شیره-انگور-در-طب-اسلامی|طبع شیره انگور

طبع و خواص شیره انگور در طب سنتی+ روش تهیه+ مصلح و مضرات

در-افطار-چه-بخوریم

در افطار و سحر چه بخوریم و چه نخوریم ؟ - رفع تشنگی با اسپری گلاب

کسی که عمل زیبایی بینی خود را در خانه انجام داد!

اردوی جهادی پزشکی و طب سنتی در پاکدشت

اردوی جهادی پزشکان و طبیبان در پاکدشت