طب شناس
در-بهار-چه-تغذیه-ای-داشته-باشیم؟

بهترین برنامه غذایی در بهار چیست؟ تغذیه در بهار باید چگونه باشد؟

تاریخ انتشار: April 13, 2022

رای به این نوشته: 4.56/5 (643 رای)

طبق باورهای طب سنتی، در فصل بهار، مواد زائد و خلط ها در بدن شروع به حرکت می کنند. یکی از دلایل کسالت، سنگینی و خواب آلودگی در بهار همین مورد است.

این بی حالی و خستگی در افراد پرخور و کم تحرک بیشتر است.

طب سنتی توصیه می کند با تغذیه مناسب، به دفع خلط ها از بدن کمک کرده و شادابی و نشاط را به خود هدیه دهیم.

برای پاکسازی و تنقیه بدن در فصل بهار مصرف آشها و سوپ ها با سبزیجات تازه بسیار موثر است. شربت ها و نوشیدنی های مخصوص این فصل به ویژه سکنجبین نیز تاثیر بسزایی دارد.

کاهو و سکنجبین یک میانوعده لذیذ و پرخاصیت برای روزهای شیرین بهاری است.

بهتر است در بهار توجه بیشتری به میوه ها و سبزیجات داشته باشید و از این طریق یتامین و فیبر بالایی را به بدن خود وارد کنید.

از خوردن غذاهای پر کالری و چرب و سنگین نیز خودداری کنید. این تدبیر ساده در رعایت اصول تغذیه، به بدن شما فرصت می دهد که خود را بازسازی کرده و سموم و اخلاط اضافه را دفع کند.

خواص کهن دار یا جینکو بیلوبا در طب سنتی|خواص کهن دار

خواص کهن دار یا جینکو بیلوبا در طب سنتی + عوارض و موارد منع مصرف

همه چیز درباره خواص و طبع کته در طب سنتی+ 10 خاصیت کته+ طرز تهیه کته ساده|خواص کته

همه چیز درباره خواص و طبع کته در طب سنتی+ 10 خاصیت کته+ طرز تهیه کته ساده

عوارض فوت کردن غذا

عوارض فوت کردن غذا و نوشیدنی‌های داغ!

ویتامین ای|ویتامین ای|ویتامین دی|رژیم لاغری

مزایا و معایب ویتامین E در دوران رژیم لاغری

خطرات مصرف آویشن در طب سنتی

عوارض خطرناک مصرف آویشن که حتما باید بدانید+ نکات کامل

سفید کردن دندان|سفید کردن دندان در خانه

لمینت و جرمگیری رایگان دندان. سفید کردن دندان بدون پرداخت پول

طبع-و-خواص-اسفناج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع اسفناج سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات| در طب سنتی ایرانی

طبع-و-خواص-شاه-توت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-و-مضرات-شاه-توت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع شاه توت سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی