طب شناس
در-بهار-چه-تغذیه-ای-داشته-باشیم؟

بهترین برنامه غذایی در بهار چیست؟ تغذیه در بهار باید چگونه باشد؟

تاریخ انتشار: April 13, 2022

رای به این نوشته: 4.56/5 (643 رای)

طبق باورهای طب سنتی، در فصل بهار، مواد زائد و خلط ها در بدن شروع به حرکت می کنند. یکی از دلایل کسالت، سنگینی و خواب آلودگی در بهار همین مورد است.

این بی حالی و خستگی در افراد پرخور و کم تحرک بیشتر است.

طب سنتی توصیه می کند با تغذیه مناسب، به دفع خلط ها از بدن کمک کرده و شادابی و نشاط را به خود هدیه دهیم.

برای پاکسازی و تنقیه بدن در فصل بهار مصرف آشها و سوپ ها با سبزیجات تازه بسیار موثر است. شربت ها و نوشیدنی های مخصوص این فصل به ویژه سکنجبین نیز تاثیر بسزایی دارد.

کاهو و سکنجبین یک میانوعده لذیذ و پرخاصیت برای روزهای شیرین بهاری است.

بهتر است در بهار توجه بیشتری به میوه ها و سبزیجات داشته باشید و از این طریق یتامین و فیبر بالایی را به بدن خود وارد کنید.

از خوردن غذاهای پر کالری و چرب و سنگین نیز خودداری کنید. این تدبیر ساده در رعایت اصول تغذیه، به بدن شما فرصت می دهد که خود را بازسازی کرده و سموم و اخلاط اضافه را دفع کند.

سلامتکده طب سنتی در همدان افتتاح شد

افتتاح سلامتکده طب سنتی در همدان

طبع و خواص عرق چهل گیاه در طب سنتی|خواص عرق چهل گیاه

طبع عرق چهل گیاه + بیش از 20 مورد از خواص آن+ مضرات و مصلح

مهار سلول های سرطانی معده با ادویه ای معروف

نابودی سرطان معده با عصاره یک ادویه

6 روش فوق العاده برای از بین بردن جای جوش در طب سنتی|جای جوش هاتو نابود کن! + 6 روش فوق العاده برای از بین بردن جای جوش در طب سنتی|درمان جای جوش و آکنه

6 روش فوق العاده برای از بین بردن جای جوش در طب سنتی

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%88%DB%8C%D8%B2|خواص شربت مویز

طبع و خواص شربت مویز در طب سنتی+ 2 طرز تهیه شربت مویز خوشمزه

گز روغنی

طبع عرق دارچین وخواص آن در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق دارچین

عرق دارچین و طبع و خواص آن در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص عرق اترج، میوه و روغن آن در طب سنتی|طبع عرق اترج

خواص و مضرات عرق اترج در طب سنتی + طبع و مصلح