طب شناس
در-بهار-چه-تغذیه-ای-داشته-باشیم؟

بهترین برنامه غذایی در بهار چیست؟ تغذیه در بهار باید چگونه باشد؟

تاریخ انتشار: April 13, 2022

رای به این نوشته: 4.56/5 (643 رای)

طبق باورهای طب سنتی، در فصل بهار، مواد زائد و خلط ها در بدن شروع به حرکت می کنند. یکی از دلایل کسالت، سنگینی و خواب آلودگی در بهار همین مورد است.

این بی حالی و خستگی در افراد پرخور و کم تحرک بیشتر است.

طب سنتی توصیه می کند با تغذیه مناسب، به دفع خلط ها از بدن کمک کرده و شادابی و نشاط را به خود هدیه دهیم.

برای پاکسازی و تنقیه بدن در فصل بهار مصرف آشها و سوپ ها با سبزیجات تازه بسیار موثر است. شربت ها و نوشیدنی های مخصوص این فصل به ویژه سکنجبین نیز تاثیر بسزایی دارد.

کاهو و سکنجبین یک میانوعده لذیذ و پرخاصیت برای روزهای شیرین بهاری است.

بهتر است در بهار توجه بیشتری به میوه ها و سبزیجات داشته باشید و از این طریق یتامین و فیبر بالایی را به بدن خود وارد کنید.

از خوردن غذاهای پر کالری و چرب و سنگین نیز خودداری کنید. این تدبیر ساده در رعایت اصول تغذیه، به بدن شما فرصت می دهد که خود را بازسازی کرده و سموم و اخلاط اضافه را دفع کند.

گرفتن تلخی بادمجان

ترفندهای گرفتن تلخی بادمجان+ خواص

همه چیز درباره عرق زنیان + 10 خاصیت عرق زنیان|طبع عرق زنیان

همه چیز درباره عرق زنیان + 10 خاصیت عرق زنیان

طبع و خواص ترب سیاه در طب سنتی|طبع و خواص ترب سیاه در طب سنتی ایرانی و اسلامی

بیش از 10 خاصیت شگفت انگیز ترب سیاه+ طبع و خواص آن در طب سنتی

ترک اعتیاد

ترک اعتیاد با طب سنتی

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص کوفته عربی

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه

خواص دمنوش به لیمو و زیرفون|طبع و خواص دمنوش به لیمو و زیرفون در طب سنتی

خواص دمنوش گیاهی به لیمو و زیرفون از منظر طب سنتی+ عوارض و مصلح

طبع-و-خواص-انار-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-انار-ترش-و-شیرین-و-ملس|کاهش-فشار-خون-با-انار-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع انار سرد است یا گرم؟ خواص + مصلحات + مضرات - در طب سنتی

جلوگیری از ضعف در ماه رمضان

راهکارهای مقابله با ضعف بدن در ماه مبارک رمضان