طب شناس
در-بهار-چه-تغذیه-ای-داشته-باشیم؟

بهترین برنامه غذایی در بهار چیست؟ تغذیه در بهار باید چگونه باشد؟

تاریخ انتشار: April 13, 2022

رای به این نوشته: 4.56/5 (643 رای)

طبق باورهای طب سنتی، در فصل بهار، مواد زائد و خلط ها در بدن شروع به حرکت می کنند. یکی از دلایل کسالت، سنگینی و خواب آلودگی در بهار همین مورد است.

این بی حالی و خستگی در افراد پرخور و کم تحرک بیشتر است.

طب سنتی توصیه می کند با تغذیه مناسب، به دفع خلط ها از بدن کمک کرده و شادابی و نشاط را به خود هدیه دهیم.

برای پاکسازی و تنقیه بدن در فصل بهار مصرف آشها و سوپ ها با سبزیجات تازه بسیار موثر است. شربت ها و نوشیدنی های مخصوص این فصل به ویژه سکنجبین نیز تاثیر بسزایی دارد.

کاهو و سکنجبین یک میانوعده لذیذ و پرخاصیت برای روزهای شیرین بهاری است.

بهتر است در بهار توجه بیشتری به میوه ها و سبزیجات داشته باشید و از این طریق یتامین و فیبر بالایی را به بدن خود وارد کنید.

از خوردن غذاهای پر کالری و چرب و سنگین نیز خودداری کنید. این تدبیر ساده در رعایت اصول تغذیه، به بدن شما فرصت می دهد که خود را بازسازی کرده و سموم و اخلاط اضافه را دفع کند.

پنجه شیطان

راه تشخیص اصل مرغوب از نامرغوب|خواص عسل

عسل خوب / عسل بد!

رایحه-درمانی-و-گلاب-و-روزه-داری-در-طب-سنتی

نقش مهم رایحه درمانی در کاهش مشکلات روزه داری

خواص دمنوش رازیانه برای زنان|طرز تهیه دمنوش رازیانه

خواص دمنوش رازیانه برای زنان

روش ها درمان جوش و درمان لک||||

روش های درمان و رفع جوش صورت

درمان ورم نیش پشه و حشرات با طب سنتی|درمان ورم نیش پشه و حشرات

جلوگیری و درمان ورم و خارش نیش حشرات در طب سنتی+ روش های خانگی

طبع و خواص عرق کلپوره در طب سنتی|همه چیز درباره خواص و طبع عرق کلپوره + 11 خاصیت شگفت انگیز عرق کلپوره|طبع عرق کلپوره

همه چیز درباره خواص و طبع عرق کلپوره + 11 خاصیت شگفت انگیز عرق کلپوره

طبع و خواص چای گل پنیرک در طب سنتی|چای گل پنیرک|خواص چای گل پنیرک

طبع و خواص چای گل پنیرک+ روش تهیه 3 نوع چای پرخاصیت با گل پنیرک