طب شناس
در-بهار-چه-تغذیه-ای-داشته-باشیم؟

بهترین برنامه غذایی در بهار چیست؟ تغذیه در بهار باید چگونه باشد؟

تاریخ انتشار: April 13, 2022

رای به این نوشته: 4.56/5 (643 رای)

طبق باورهای طب سنتی، در فصل بهار، مواد زائد و خلط ها در بدن شروع به حرکت می کنند. یکی از دلایل کسالت، سنگینی و خواب آلودگی در بهار همین مورد است.

این بی حالی و خستگی در افراد پرخور و کم تحرک بیشتر است.

طب سنتی توصیه می کند با تغذیه مناسب، به دفع خلط ها از بدن کمک کرده و شادابی و نشاط را به خود هدیه دهیم.

برای پاکسازی و تنقیه بدن در فصل بهار مصرف آشها و سوپ ها با سبزیجات تازه بسیار موثر است. شربت ها و نوشیدنی های مخصوص این فصل به ویژه سکنجبین نیز تاثیر بسزایی دارد.

کاهو و سکنجبین یک میانوعده لذیذ و پرخاصیت برای روزهای شیرین بهاری است.

بهتر است در بهار توجه بیشتری به میوه ها و سبزیجات داشته باشید و از این طریق یتامین و فیبر بالایی را به بدن خود وارد کنید.

از خوردن غذاهای پر کالری و چرب و سنگین نیز خودداری کنید. این تدبیر ساده در رعایت اصول تغذیه، به بدن شما فرصت می دهد که خود را بازسازی کرده و سموم و اخلاط اضافه را دفع کند.

طبع و خواص عرق شوید در طب سنتی|طبع عرق شوید

طبع و خواص عرق شوید در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان-خانگی-سینوزیت-با-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

چطور با طب سنتی «سینوزیت» را درمان کنیم؟

درمان آبله مرغان در طب سنتی|درمان آبله مرغان

آبله مرغان و درمان آب با طب سنتی ایرانی و اسلامی

همه چیز درباره طبع و خواص صندل + 16 خاصیت بینظیر صندل در طب سنتی|همه چیز درباره طبع و خواص صندل + 16 خاصیت بینظیر صندل در طب سنتی|خواص صندل

همه چیز درباره طبع و خواص صندل + 16 خاصیت بینظیر صندل در طب سنتی

طبع و خواص هاماملیس انجیلی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص هاماملیس انجیلی

طبع و خواص هاماملیس انجیلی در طب سنتی ایرانی و اسلامی

دستگییری پزشک های قلابی در زاهدان

دستگیری 2 پزشک قلابی در شهر زاهدان

دمنوش های مفید برای بانوان|دمنوش هایی که هورمون ها را متعادل می کنند

6 دمنوش مفید برای زنان

طبع-و-خواص-پیاز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-پیاز-زرد-سفید-قرمز-پیازچه-و|خاصیت-پیاز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص پیاز در طب سنتی ایرانی اسلامی