طب شناس
در-بهار-چه-تغذیه-ای-داشته-باشیم؟

بهترین برنامه غذایی در بهار چیست؟ تغذیه در بهار باید چگونه باشد؟

تاریخ انتشار: April 13, 2022

رای به این نوشته: 4.56/5 (643 رای)

طبق باورهای طب سنتی، در فصل بهار، مواد زائد و خلط ها در بدن شروع به حرکت می کنند. یکی از دلایل کسالت، سنگینی و خواب آلودگی در بهار همین مورد است.

این بی حالی و خستگی در افراد پرخور و کم تحرک بیشتر است.

طب سنتی توصیه می کند با تغذیه مناسب، به دفع خلط ها از بدن کمک کرده و شادابی و نشاط را به خود هدیه دهیم.

برای پاکسازی و تنقیه بدن در فصل بهار مصرف آشها و سوپ ها با سبزیجات تازه بسیار موثر است. شربت ها و نوشیدنی های مخصوص این فصل به ویژه سکنجبین نیز تاثیر بسزایی دارد.

کاهو و سکنجبین یک میانوعده لذیذ و پرخاصیت برای روزهای شیرین بهاری است.

بهتر است در بهار توجه بیشتری به میوه ها و سبزیجات داشته باشید و از این طریق یتامین و فیبر بالایی را به بدن خود وارد کنید.

از خوردن غذاهای پر کالری و چرب و سنگین نیز خودداری کنید. این تدبیر ساده در رعایت اصول تغذیه، به بدن شما فرصت می دهد که خود را بازسازی کرده و سموم و اخلاط اضافه را دفع کند.

خواص و طبع شابانک در طب سنتی + 14 خاصیت فوق العاده شابا??ک|خواص شابانک

خواص و طبع شابانک در طب سنتی + 14 خاصیت فوق العاده شابانک

آوریز

راهکارهای درمان استفراغ و هوع در طب سنتی|درمان استفراغ با طب سنتی ایرانی اسلامی

چگونه با نسخه های خانگی طب سنتی استفراغ را درمان کنیم؟11 راهکار

ترک اعتیاد

ترک اعتیاد با طب سنتی

درمان میگرن با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان سریع میگرن با طب سنتی

درمان خانگی و فوری میگرن با 6 ترکیب طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع-و-خواص-ریواس-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-ریواس-کوهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص ریواس در طب سنتی ایرانی اسلامی

درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا با گیاهان دارویی|درمان سرماخوردگی با آقطی|درمان سرماخوردگی با مارشمالو

این 7 گیاه درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا هستند

همه چیزهایی که باید در مورد رشته پلو بدانید|طبع رشته پلو|خواص رشته پلو|روشهای تهیه رشته پلو

خواص رشته پلو و روش های مختلف پخت آن+ارزش غذایی رشته پلو