طب شناس
پاکسازی بدن با آب جوش در ماه رمضان

روزه داران می توانند با استفاده از آب جوشیده بدن خود را پاکسازی کنند.

تاریخ انتشار: April 15, 2022

رای به این نوشته: 4.48/5 (360 رای)

متخصصان طب سنتی توصیه می کنند که روزه داران، با خوردن مقداری آب جوش ولرم شده افطار کنند. این کار باعث بالارفتن سوخت و ساز بدن و سم زدایی دستگاها و در نهایت پاکسازی کلی بدن می شود.

اگرچه در طول روزه داری آن هم در فصول گرم سال، ممکن است تشنگی و گرما شما را ازار بدهد و تمایل داشته باشید که بلافاصله بعد از اذان، آب خنک یا میوه های آبداری مثل هنوانه و طالبی بخورید اما این کار، باعث تثبیت اخلاط مزاحم در بدن می شود و با انباشت آنها در بدن زمینه ابتلا به بسیاری از بیماری ها را فراهم می کند. بنابر این طبیبان حاذق طب سنتی توصیه می کنند که روزه را با خوردن آب ولرم و خرما باز کنید. همچنین سوپ و آشهای رقیق و گرم کمک بیشتری به حفظ سلامتی شما در این ماه و دیگر ایام سال دارد.

خوردن خرما و میوه های گرم و طبیعی در ماه رمضان بسیار مفید است. حلوای خانگی که با شیره انگور یا خرما و... تهیه شده باشد نیز یکی دیگر از خوراکی های مفید و پرخاصیت ماه رمضان است.

بهتر است افطار با خوراکی های سبک و گرم انجام شود و با یک فاصله حدودا دو ساعته شام را میل کنید.

به افراد گرم مزاج توصیه می شود در مصرف خرما، حلوا و دیگر گرمیجات احتیاط کرده و زیاده روی نکنند اما از خوردن اب جوش در افطار غافل نشند.

خوردن اب جوش در ابتدای افطار متابولیسم بدن را تقویت می کند و معده و روده را گرم و فعال می کند. از بروز یبوست در ماه رمضان جلوگیری می کند و مانع از درد و سوزش معده می شود.

یک متخصص طب سنتی توصیه کرد افراد گرم مزاج برای پیشگیری از عطش و تشنگی در طول روزه داری، پیش از خوردن وعده سحری میوه های آبدار و خنک نظیر هندوانه، خیار، طالبی و... بخورند. سردمزاجان نیز می توانند از عرق کاسنی، شاتره، بیدمشک و... استفاده کنند.

خواص دمنوش گیاهی زیرفون در طب سنتی|دمنوش زیرفون|خواص دمنوش زیرفون|دمنوش گیاهی زیرفون

خواص دمنوش گیاهی زیرفون در طب سنتی+ خواص 2 دمنوش ترکیبی زیرفون

ورزش از منظر طب سنتی

ورزش و انواع آن از دید طب سنتی+ از کتاب قانون ابن سینا+ نکات و اصول

طبع و 16 خاصیت قیمه یزدی در طب سنتی+ طرز تهیه قیمه یزدی

طبع و 16 خاصیت قیمه یزدی در طب سنتی+ طرز تهیه قیمه یزدی

طبع و 3 خاصیت شربت سکنجبین در طب سنتی+ طرز تهیه شربت سکنجبین

طبع و 3 خاصیت شربت سکنجبین در طب سنتی+ طرز تهیه شربت سکنجبین

طبع-و-خواص-نارگیلی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی|نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات و عوارض

طبع و خواص شبدر قرمز در طب سنتی|خواص شبدر قرمز|خواص شبدر قرمز

طبع و خواص شبدر قرمز در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مضرات و 2 مصلح آن

طبع و خواص روغن گردو در طب سنتی ایرانی و اسلامی|روغن گردو|خواص روغن گردو

طبع و خواص روغن گردو در طب سنتی و 3 عرق گیاهی که مصلح آن هستند

طبع و خواص گوشت کبک در طب سنتی|طبع گوشت کبک

طبع و خواص گوشت کبک در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلح