طب شناس
بایدها و نبایدهای مصرف شیربرنج

بایدها و نبایدهای مصرف شیربرنج

تاریخ انتشار: April 19, 2022

رای به این نوشته: 4.77/5 (352 رای)

شیر برنج از غذاهای بسیار خوشمزه است که با موادی مانند برنج و شیر بسیار راحت تهیه می شود. این غذا معمولا در مراسم ها و مناسبت های خاص مذهبی و در ماه رمضان برای افطار درست می شود. اگر می خواهید بدانید طبع شیر برنج چیست و برای چه کسانی مفید است، این بخش را بخوانید.

طبع شیر برنج سرد است یا گرم؟

طبع برنج از دیدگاه حکمای طب سنتی ایران، در سردی و گرمی معتدل است ولی در تری و خشکی، اندکی میل به خشکی دارد. طبع شیر گاو پاستوریزه و طبع شیر بز؛ سرد و تر است اما طبع شیر گاو محلی و تازه؛ گرم و تر است. شیر گوسفندی از شیر گاو غنی‌تر و چرب‌تر بوده و مزاج آن معتدل است.

به طور کلی طبع شیر برنج معتدل رو به سردی می باشد.

مصلح شیربرنج چیست؟

بهتر است شیر برنج را با دارچین و عسل و یا شیره خرما و یا همراه مربای گل سرخ مصرف کنید. دارچین به هضم بهتر شیر برنج کمک کرده و طبع آن را به سمت تعادل و انرژی بیشتر می برد.

سردمزاج ها شیر برنج را با عسل و گرم مزاج‌ها با شکر کم مصرف کنند و افراد با طبع معتدل، به جای افزودن شکر از عسل یا شیره‌‌های گیاهی استفاده نمایند.

موارد منع مصرف و مضرات شیربرنج

چه کسانی شیربرنج بخورند؟

  1. مصرف شیر برنج به دلیل مواد مغذی غذای خوبی برای کودکان زیر 2سال، بزرگسالان و همچنین مصرف نوجوانان در حال رشد و روزه داران است.
  2. مصرف خود شیر به تنهایی برای کسانی که دارای مزاج سرد می باشند زیاد توصیه نمی شود ولی اگر همراه با برنج مصرف شود مفید می باشد.
  3. مصرف شیربرنج برای افراد دارای مزاج خشک مفید است زیرا رطوبت رسان ملایم بدن بوده و باعث طول عمر در افراد می شود.
  4. مصرف شیربرنج برای افراد لاغر مناسب است زیرا مصرف مداوم آن باعث چاقی می شود.
  5. افراد دچار کمبود کلسیم بهتر است شیربرنج را همراه با شیره انگور مصرف کنند زیرا کلسیم بدن را تامین میکند.
  6. مصرف شیر برنج به همراه مقداری پودر نبات یا شکر و مقداری عسل غذایی بسیار مفید،مقوی می باشد.
  7. هضم شیر برنج راحت بوده و برای اکثر افراد به خصوص افراد دچار مشکلات گوارشی و درد معده قابل استفاده و مفید است.

منبع: ایلنا

درمان سنگ صفرا با طب سنتی

درمان سنگ صفرا با گلابی!

خواص و طرز تهیه کله جوش یا کالجوش|طبع کله جوش

طبع و خواص کله جوش یا کالجوش در طب سنتی+ طرز تهیه

طبع-و-خواص-انار-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-انار-ترش-و-شیرین-و-ملس|کاهش-فشار-خون-با-انار-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع انار سرد است یا گرم؟ خواص + مصلحات + مضرات - در طب سنتی

تاثیر کباب بر حافظه

خوردن کباب با حافظه شما چه می کند؟

کلیه از کار افتاده را با طب سنتی بازگردانید|درمان از کار افتادن کلیه با تدابیر طب سنتی

بازگشت کلیه از کار افتاده!

شربت سرکه شیره

خواص کندر

چرا باید کندر مصرف کنیم؟

هلو کباب