طب شناس
بایدها و نبایدهای مصرف شیربرنج

بایدها و نبایدهای مصرف شیربرنج

تاریخ انتشار: April 19, 2022

رای به این نوشته: 4.77/5 (352 رای)

شیر برنج از غذاهای بسیار خوشمزه است که با موادی مانند برنج و شیر بسیار راحت تهیه می شود. این غذا معمولا در مراسم ها و مناسبت های خاص مذهبی و در ماه رمضان برای افطار درست می شود. اگر می خواهید بدانید طبع شیر برنج چیست و برای چه کسانی مفید است، این بخش را بخوانید.

طبع شیر برنج سرد است یا گرم؟

طبع برنج از دیدگاه حکمای طب سنتی ایران، در سردی و گرمی معتدل است ولی در تری و خشکی، اندکی میل به خشکی دارد. طبع شیر گاو پاستوریزه و طبع شیر بز؛ سرد و تر است اما طبع شیر گاو محلی و تازه؛ گرم و تر است. شیر گوسفندی از شیر گاو غنی‌تر و چرب‌تر بوده و مزاج آن معتدل است.

به طور کلی طبع شیر برنج معتدل رو به سردی می باشد.

مصلح شیربرنج چیست؟

بهتر است شیر برنج را با دارچین و عسل و یا شیره خرما و یا همراه مربای گل سرخ مصرف کنید. دارچین به هضم بهتر شیر برنج کمک کرده و طبع آن را به سمت تعادل و انرژی بیشتر می برد.

سردمزاج ها شیر برنج را با عسل و گرم مزاج‌ها با شکر کم مصرف کنند و افراد با طبع معتدل، به جای افزودن شکر از عسل یا شیره‌‌های گیاهی استفاده نمایند.

موارد منع مصرف و مضرات شیربرنج

چه کسانی شیربرنج بخورند؟

  1. مصرف شیر برنج به دلیل مواد مغذی غذای خوبی برای کودکان زیر 2سال، بزرگسالان و همچنین مصرف نوجوانان در حال رشد و روزه داران است.
  2. مصرف خود شیر به تنهایی برای کسانی که دارای مزاج سرد می باشند زیاد توصیه نمی شود ولی اگر همراه با برنج مصرف شود مفید می باشد.
  3. مصرف شیربرنج برای افراد دارای مزاج خشک مفید است زیرا رطوبت رسان ملایم بدن بوده و باعث طول عمر در افراد می شود.
  4. مصرف شیربرنج برای افراد لاغر مناسب است زیرا مصرف مداوم آن باعث چاقی می شود.
  5. افراد دچار کمبود کلسیم بهتر است شیربرنج را همراه با شیره انگور مصرف کنند زیرا کلسیم بدن را تامین میکند.
  6. مصرف شیر برنج به همراه مقداری پودر نبات یا شکر و مقداری عسل غذایی بسیار مفید،مقوی می باشد.
  7. هضم شیر برنج راحت بوده و برای اکثر افراد به خصوص افراد دچار مشکلات گوارشی و درد معده قابل استفاده و مفید است.

منبع: ایلنا

خصوصیات افرادی که مزاج سرد و تر دارند چگونه است؟

عناب بهترین میوه برای دیابتی ها

عناب بهترین میوه برای دیابتی ها

درمان فوری غلبه سودا|درمان غلبه سودا در طب سنتی

درمان قطعی سودا با طب سنتی ایرانی و اسلامی + 1 معجون شگفت انگیز

عوارض شکستن قولنج|شکستن قولنج؛ خوب یا بد؟

مرگ بخاطر شکستن قولنج!

تاثیر تغذیه بر خلق و خو|بخورید و خوش اخلاق شوید

پیش به سوی خوش اخلاق شدن با خوردن این 6 ماده غذایی

فواید و خواص دمنوش گل بنفشه

فواید و خواص دمنوش گل بنفشه+ طرز تهیه دمنوش گل بنفشه

طبع-و-خواص-سیاه-دانه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-سیاد-دانه-در-طب-سنتی

طبع و خواص سیاه دانه در طب سنتی - سیاه دانه درمان هزار درد

روشهای خانگی درمان جای سوختگی و از بین بردن لک سوختگی|درمان جای سوختگی

درمان خانگی جای سوختگی با 10 ماده ارزان، موثر و در دسترس+ روشهای کاهش درد سوختگی