طب شناس
پیشگیری از تشنگی در زمان روزه داری|جلوگیری از تشنگی در روزه داری

چگونه از تشنگی در روزه داری جلوگیری کنیم؟

تاریخ انتشار: April 19, 2022

رای به این نوشته: 4.67/5 (500 رای)

یکی از معضلات روزه داران در ماه مبارک رمضان احساس تشنگی زیاد است که ناشی از افزایش حرارت و خشکی بیش از حد اندام‌های داخلی بدن مانند معده، مغز، کبد، قلب و ریه است.

به روزه داران توصیه می‌شود در ماه مبارک رمضان از خوردن غذاهای شور، سرخ کردنی، پر ادویه، تند و کنسروی و همچنین فست‌فودها پرهیز کنند.

غذاهای گرم و خشک و همچنین پرخوری و درهم خوری نیز می‌تواند باعث تشنگی شود، همچنین در خوردن مواد غذایی شیرین و قندهای مصنوعی باید پرهیز شود و روزه داران فعالیت بدنی سنگین، استرس و عصبانیت نیز نداشته باشند.

غذاهای کم چرب و همچنین ترش می‌تواند مانع تشنگی شود، پس در پختن غذاها از چاشنی‌هایی مانند آب نارنج، آلو بخارا، آبلیموی تازه و رب انار در وعده سحری (برای افرادی که مزاج گرم دارند) استفاده شود و مصرف میوه‌جات و سبزیجات نیز به میزان کافی با توجه به مزاج و دو ساعت بعد از افطار به روزه داران توصیه می‌شود.

به گفته وی، آب و نوشیدنی‌هایی مانند ماءالشعیر طبیعی در فاصله بین افطار و سحر و همچنین فالوده سیب با فاصله از افطار و تخم خرفه نیم کوب خیسانده در دوغ نیز توصیه می‌شود.

کاهش حرکت روده‌ها و مصرف کم مایعات و استفاده کم از مواد غذایی فیبر دار و نداشتن تحرک بدنی از جمله دلایل یبوست در روزه داران است.

بهترین میوه‌ها از افطار تا سحر، خیار، سیب و آب سیب است که با توجه به مزاج روزه داران توصیه می‌شود.

منبع: جهان نیوز

خواص-پای-مرغ،-پنجه-طلایی-سلامتی-و-تندرستی

خواص پای مرغ، پنجه طلایی سلامتی و تندرستی

مرکز-طب-سنتی-کرونا-دانشگاه-شهید-بهشتی

دانشگاه شهید بهشتی پذیرای مرکز خدمات طب سنتی ویژه بیماران کرونایی

روشهای خانگی درمان جای سوختگی و از بین بردن لک سوختگی|درمان جای سوختگی

درمان خانگی جای سوختگی با 10 ماده ارزان، موثر و در دسترس+ روشهای کاهش درد سوختگی

برگ کاری

درمان جوش با طب سنتی

چند روش ساده برای مبارزه با جوش به سبک طب سنتی

طبع مربا به در طب سنتی|طبع مربا به

طبع مربا به سرد است یا گرم؟ خواص به و مربا به و سایر فرآورده های آن

درمان چربی پوست

با چربی پوست خداحافظی کنید!

بهترین زمان مصرف پنیر در شب برای شام

فواید خوردن پنیر در شب+ بهترین زمان مصرف پنیر در طب سنتی