طب شناس
پیشگیری از تشنگی در زمان روزه داری|جلوگیری از تشنگی در روزه داری

چگونه از تشنگی در روزه داری جلوگیری کنیم؟

تاریخ انتشار: April 19, 2022

رای به این نوشته: 4.67/5 (500 رای)

یکی از معضلات روزه داران در ماه مبارک رمضان احساس تشنگی زیاد است که ناشی از افزایش حرارت و خشکی بیش از حد اندام‌های داخلی بدن مانند معده، مغز، کبد، قلب و ریه است.

به روزه داران توصیه می‌شود در ماه مبارک رمضان از خوردن غذاهای شور، سرخ کردنی، پر ادویه، تند و کنسروی و همچنین فست‌فودها پرهیز کنند.

غذاهای گرم و خشک و همچنین پرخوری و درهم خوری نیز می‌تواند باعث تشنگی شود، همچنین در خوردن مواد غذایی شیرین و قندهای مصنوعی باید پرهیز شود و روزه داران فعالیت بدنی سنگین، استرس و عصبانیت نیز نداشته باشند.

غذاهای کم چرب و همچنین ترش می‌تواند مانع تشنگی شود، پس در پختن غذاها از چاشنی‌هایی مانند آب نارنج، آلو بخارا، آبلیموی تازه و رب انار در وعده سحری (برای افرادی که مزاج گرم دارند) استفاده شود و مصرف میوه‌جات و سبزیجات نیز به میزان کافی با توجه به مزاج و دو ساعت بعد از افطار به روزه داران توصیه می‌شود.

به گفته وی، آب و نوشیدنی‌هایی مانند ماءالشعیر طبیعی در فاصله بین افطار و سحر و همچنین فالوده سیب با فاصله از افطار و تخم خرفه نیم کوب خیسانده در دوغ نیز توصیه می‌شود.

کاهش حرکت روده‌ها و مصرف کم مایعات و استفاده کم از مواد غذایی فیبر دار و نداشتن تحرک بدنی از جمله دلایل یبوست در روزه داران است.

بهترین میوه‌ها از افطار تا سحر، خیار، سیب و آب سیب است که با توجه به مزاج روزه داران توصیه می‌شود.

منبع: جهان نیوز

طبع-قهوه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-قهوه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص قهوه در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و مضرات قره قروت

نگفته ها در مورد قره قروت

کدام سیب بهتر است؟ زرد یا قرمز؟

سیب قرمز یا زرد؟ مسئله این است؟

مکمل های دارویی غیر استاندارد

افزایش بیماران سوء مصرف مکمل‌های غیراستاندارد

مهار سلول های سرطانی معده با ادویه ای معروف

نابودی سرطان معده با عصاره یک ادویه

خواص کرفس کوهی

از خواص کرفس کوهی چه می دانید؟

خواص جینسینگ

از خواص جینسینگ چه می دانید؟

پلمنیوم رپتنس