طب شناس
طب سنتی و اسلامی باید ذیل وزارت بهداشت باشد

لزوم قرارگرفتن طب سنتی و اسلامی ذیل وزارت بهداشت

تاریخ انتشار: May 6, 2022

رای به این نوشته: 4.28/5 (632 رای)

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: طب سنتی کلاسیک در تمام دنیا تدریس می‌شود و هیچ موقع مخالف طب سنتی کلاسیک نیستیم بلکه مخالف شیادیگری هستیم.

دکتر یحیی ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با طب سنتی مخالف نیستیم بلکه با طب اسلامی مخالفیم که خودش به عنوان یک سازمان جداگانه باشد.

وی ادامه داد: تاکید داریم که طب سنتی و طب اسلامی باید در ذیل وزارت بهداشت باشند چراکه متولی سلامت مردم وزارت بهداشت است.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی بیان کرد: چندین بار این طرح توسط روحانیت از قم مطرح می‌کردند و کمیسیون بهداشت با ۱۰۰ درصد کار مخالف بود چراکه متولی بهداشت باید یک وزارتخانه باشد.

ابراهیمی گفت: اگر طب اسلامی و طب سنتی مواردی دارند در ذیل یکی از معاونت‌های وزارت بهداشت قرار گیرد در حال حاضر دانشکده طب سنتی و استاد آن را داریم.

وی اضافه کرد: چرا اصرار داریم طب سنتی به یک سازمان جداگانه تبدیل شود و اجازه دهیم به هر کسی مجوز داده شود این خیانت به مردم است.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اگر در طب سنتی زوار از دست وزارت بهداشت در برود و هرکسی مجوز طب سنتی بگیرد این کار نه علمی و نه منطقی است.

ابراهیمی عنوان کرد: در بحث حجامت خون مویرگ سیاهرگی گرفته می‌شود و کسانی که خون غلیظ دارند و عوارض ناشی از آن کاهش یابد و این درحالیست که موثرین راه سد دفاعی در مقابل میکروب پوست سالم است و با حجامت پوست مخدوش می‌شود تا ۱۰۰ سی‌سی خون از بدن خارج می‌شود  و چه اشکالی دارد خون اهدا  و به جای ۱۰۰ سی‌سی، ۲۰۰  سی‌سی خون گرفته شود؛ حجامت در صدر اسلام قابل قبول بوده چون امکانات امروز اهدای خون وجود نداشته است.

وی بیان کرد: طب سنتی کلاسیک در تمام دنیا تدریس می‌شود و هیچ موقع مخالف طب سنتی کلاسیک نیستیم بلکه مخالف شیادیگری هستیم.

منبع: ایسنا

درمان افسردگی و بی خوابی با یک محصول طب سنتی

درمان "بی‌خوابی و افسردگی" با یک محصول دانش‌بنیان ایرانی

طبع و خواص شربت توت فرنگی در طب سنتی|طرز تهیه شربت توت فرنگی|خواص شربت توت فرنگی

طبع و خواص شربت توت فرنگی در طب سنتی+ 6 نکته تهیه شربت توت فرنگی در خانه

برگزاری رویداد همدان مرکز جهانی طب سینایی

رویداد "همدان مرکز جهانی طب سینایی" در همدان برگزار شد.

بهیمه

ایران رتبه چهارم تولید علم طب سنتی

رتبه چهارم تولید علم طب سنتی جهان، در اختیار ایران!

درمان فوری سرفه با پرتقال بخارپز|بخارپز کردن پرتقال

درمان فوری سرفه با پرتقال!

طبع مربا سیب در طب سنتی و خواص آن|طبع مربا سیب

طبع مربا سیب در طب سنتی+ خواص و مضرات

یک روش خوشمزه برای درمان گلودرد|درمان گلودرد با دسر لیموشیرین

شما هم این روزها احساس گلودرد دارید؟