طب شناس
طب سنتی و اسلامی باید ذیل وزارت بهداشت باشد

لزوم قرارگرفتن طب سنتی و اسلامی ذیل وزارت بهداشت

تاریخ انتشار: May 6, 2022

رای به این نوشته: 4.28/5 (632 رای)

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: طب سنتی کلاسیک در تمام دنیا تدریس می‌شود و هیچ موقع مخالف طب سنتی کلاسیک نیستیم بلکه مخالف شیادیگری هستیم.

دکتر یحیی ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با طب سنتی مخالف نیستیم بلکه با طب اسلامی مخالفیم که خودش به عنوان یک سازمان جداگانه باشد.

وی ادامه داد: تاکید داریم که طب سنتی و طب اسلامی باید در ذیل وزارت بهداشت باشند چراکه متولی سلامت مردم وزارت بهداشت است.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی بیان کرد: چندین بار این طرح توسط روحانیت از قم مطرح می‌کردند و کمیسیون بهداشت با ۱۰۰ درصد کار مخالف بود چراکه متولی بهداشت باید یک وزارتخانه باشد.

ابراهیمی گفت: اگر طب اسلامی و طب سنتی مواردی دارند در ذیل یکی از معاونت‌های وزارت بهداشت قرار گیرد در حال حاضر دانشکده طب سنتی و استاد آن را داریم.

وی اضافه کرد: چرا اصرار داریم طب سنتی به یک سازمان جداگانه تبدیل شود و اجازه دهیم به هر کسی مجوز داده شود این خیانت به مردم است.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اگر در طب سنتی زوار از دست وزارت بهداشت در برود و هرکسی مجوز طب سنتی بگیرد این کار نه علمی و نه منطقی است.

ابراهیمی عنوان کرد: در بحث حجامت خون مویرگ سیاهرگی گرفته می‌شود و کسانی که خون غلیظ دارند و عوارض ناشی از آن کاهش یابد و این درحالیست که موثرین راه سد دفاعی در مقابل میکروب پوست سالم است و با حجامت پوست مخدوش می‌شود تا ۱۰۰ سی‌سی خون از بدن خارج می‌شود  و چه اشکالی دارد خون اهدا  و به جای ۱۰۰ سی‌سی، ۲۰۰  سی‌سی خون گرفته شود؛ حجامت در صدر اسلام قابل قبول بوده چون امکانات امروز اهدای خون وجود نداشته است.

وی بیان کرد: طب سنتی کلاسیک در تمام دنیا تدریس می‌شود و هیچ موقع مخالف طب سنتی کلاسیک نیستیم بلکه مخالف شیادیگری هستیم.

منبع: ایسنا

۴-داروی-گیاهی-مؤثر-در-درمان-کرونا-مجوز-تولید-کسب-کردند-لزوم-تشکیل-کمیته-ملی-احیای-طب-سنتی

۴ داروی گیاهی مؤثر در درمان کرونا مجوز تولید کسب کردند/ لزوم تشکیل کمیته ملی احیای طب سنتی

طبع و خواص کلم سفید و بروکلی در طب سنتی|

طبع گل کلم سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات+ مضرات در طب سنتی

هلو کباب

نوشیدنی خانگی برای کنترل عصبانیت

بنوش تا عصبانی نشوی! شربت کنترل اعصاب

درمان سندرم روده تحریک پذیر با طب سنتی

معضلی به نام سندرم روده تحریک پذیر!

طبع و خواص عرق زوفا در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص و طبع عرق زوفا در طب سنتی + 9 خاصیت عرق زوفا|طبع عرق زوفا

خواص و طبع عرق زوفا در طب سنتی + 9 خاصیت عرق زوفا

لزوم نظارت بر فروش اینترنتی گیاهان دارویی

لزوم نظارت بر فروش اینترنتی گیاهان دارویی

دمنوش های مناسب برای پوست

بوتاکس با دمنوش! دمنوش های مفید برای پوست