طب شناس
طب سنتی و اسلامی باید ذیل وزارت بهداشت باشد

لزوم قرارگرفتن طب سنتی و اسلامی ذیل وزارت بهداشت

تاریخ انتشار: May 6, 2022

رای به این نوشته: 4.28/5 (632 رای)

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: طب سنتی کلاسیک در تمام دنیا تدریس می‌شود و هیچ موقع مخالف طب سنتی کلاسیک نیستیم بلکه مخالف شیادیگری هستیم.

دکتر یحیی ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با طب سنتی مخالف نیستیم بلکه با طب اسلامی مخالفیم که خودش به عنوان یک سازمان جداگانه باشد.

وی ادامه داد: تاکید داریم که طب سنتی و طب اسلامی باید در ذیل وزارت بهداشت باشند چراکه متولی سلامت مردم وزارت بهداشت است.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی بیان کرد: چندین بار این طرح توسط روحانیت از قم مطرح می‌کردند و کمیسیون بهداشت با ۱۰۰ درصد کار مخالف بود چراکه متولی بهداشت باید یک وزارتخانه باشد.

ابراهیمی گفت: اگر طب اسلامی و طب سنتی مواردی دارند در ذیل یکی از معاونت‌های وزارت بهداشت قرار گیرد در حال حاضر دانشکده طب سنتی و استاد آن را داریم.

وی اضافه کرد: چرا اصرار داریم طب سنتی به یک سازمان جداگانه تبدیل شود و اجازه دهیم به هر کسی مجوز داده شود این خیانت به مردم است.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اگر در طب سنتی زوار از دست وزارت بهداشت در برود و هرکسی مجوز طب سنتی بگیرد این کار نه علمی و نه منطقی است.

ابراهیمی عنوان کرد: در بحث حجامت خون مویرگ سیاهرگی گرفته می‌شود و کسانی که خون غلیظ دارند و عوارض ناشی از آن کاهش یابد و این درحالیست که موثرین راه سد دفاعی در مقابل میکروب پوست سالم است و با حجامت پوست مخدوش می‌شود تا ۱۰۰ سی‌سی خون از بدن خارج می‌شود  و چه اشکالی دارد خون اهدا  و به جای ۱۰۰ سی‌سی، ۲۰۰  سی‌سی خون گرفته شود؛ حجامت در صدر اسلام قابل قبول بوده چون امکانات امروز اهدای خون وجود نداشته است.

وی بیان کرد: طب سنتی کلاسیک در تمام دنیا تدریس می‌شود و هیچ موقع مخالف طب سنتی کلاسیک نیستیم بلکه مخالف شیادیگری هستیم.

منبع: ایسنا

طبع و خواص و فواید و مضرات گوجه فرنگی|خواص گوجه فرنگی|گوجه فرنگی و دیابت

طبع گوجه فرنگی سرده یا گرمه؟ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

طبع و خواص روغن جوجوبا در طب سنتی|خواص روغن جوجوبا|خواص روغن جوجوبا

طبع و خواص روغن جوجوبا در طب سنتی + مضرات و مصلحات

درمان خانگی آسم با طب سنتی|درمان آسم|درمان آسم با بخور

درمان آسم با طب سنتی + 12 راهکار درمان خانگی آسم

طبع-و-خواص-سبزی-شاهی-در-طب-سنتی||طبع-و-خواص-شاهی-در-طب-سنتی-ایرانی-و-اسلامی

طبع سبزی شاهی سرد است یا گرم؟خواص، مضرات و مصلح شاهی در طب سنتی

همه چیز در باره خورش قلیه ترش|خواص خورش قلیه ترش|خواص قلیه ترش

طبع و خواص خورش قلیه ترش در طب سنتی + خواص قلیه ترش برای چشم

راهکار طب چینی در درمان کرونا|راهکار طب چینی در درمان کرونا

راهکار طب سنتی چین برای درمان کرونا

طبع و خواص روغن کنجد در طب ستنتی|خواص روغن کنجد

خواص روغن کنجد در طب سنتی + تفاوت روغن کنجد و روغن ارده کنجد + روش تهیه

چه کسانی نباید شیره انگور بخورند؟|خواص و مضرات شیره انگور

شیره انگور مفید برای همه بجز شما!