طب شناس
درمان کلسترول با طب سنتی

درمان کلسترول در خانه با طب سنتی

تاریخ انتشار: May 15, 2022

رای به این نوشته: 4.9/5 (414 رای)

کلسترول نوعی چربی در خون شماست. اگرچه بدن شما تمام کلسترول مورد نیاز خودش را می سازد، اما کلسترول را از غذاهایی که می خورید نیز دریافت می کنید. ژنتیک، سن، رژیم غذایی، سطح فعالیت و سایر عوامل بر خطر ابتلا به کلسترول بالا تأثیر می گذارد. هدف از درمان‌های طبیعی یا مکمل برای بیماری قلبی، کنترل سطح کلسترول، کاهش فشار خون و سلامت قلب است.

گون گیاهی است که برای حمایت از سیستم ایمنی در طب سنتی چینی استفاده می شود. دارای خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی است. این یک "آداپتوژن" در نظر گرفته می شود. به این معنی که از بدن در برابر استرس های مختلف محافظت می کند.

زالزالک

زالزالک درختچه ای است مربوط به گل رز. توت ها، برگ ها و گل های آن . برخی از مطالعات نشان داده اند که این گیاه درمانی، برای نارسایی قلبی موثر است. اما زالزالک می‌تواند با بسیاری از داروهای تجویزی و گیاهی تداخل دارویی داشته باشد.

دانه کتان

دانه کتان از گیاه کتان بدست می آید. هم دانه کتان و هم روغن بذر کتان حاوی سطوح بالایی از اسید آلفا لینولنیک (ALA) هستند. که یک اسید چرب امگا ۳ است که به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند.

مکمل های روغن ماهی با اسیدهای چرب امگا ۳

اسیدهای چرب امگا ۳ نیز در ماهی و روغن ماهی یافت می شود. ماهی قزل آلا، ماهی تن، قزل آلای دریاچه ای، شاه ماهی، ساردین و سایر ماهی های چرب منابع غنی امگا ۳ هستند. کارشناسان بر این باورند که اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در ماهی به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی کمک می‌کند. سایر مواد مغذی موجود در ماهی یا ترکیبی از آن و اسیدهای چرب امگا ۳ به محافظت از قلب شما کمک میکند. خوردن یک یا دو وعده ماهی چرب در هفته احتمال حمله قلبی را کاهش دهد.

سایر غذاهای غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ شامل : گردو، روغن کانولا و سویا

منبع: طلا

درمان کم خونی در طب سنتی با مصرف مواد خونساز

درمان کم خونی با تغذیه از دید طب سنتی - مواد غذایی برای درمان کم خونی

طبع زغال اخته در طب سنتی روی درخت|طبع زغال اخته در طب سنتی رب زغال اخته مربا|طبع زغال اخته در طب سنتی

طبع زغال اخته سرد است یا گرم؟+خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص کال کباب در طب سنتی|طبع کال کباب|خواص کال کباب در طب سنتی

طبع و خواص کال کباب در طب سنتی+ طرز تهیه، مضرات و مصلحات

طبع و خواص کشک در طب سنتی|طبع و خواص کشک در طب سنتی

طبع و خواص کشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

اگر-سیر-نمی-خورید-لااقل-مرزه-بخورید

اگر سیر نمی‌خورید لااقل از این سبزی غافل نشوید.

طبع مربا انجیر در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا انجیر

طبع مربا انجیر سرد است یا گرم؟ خواص مربا انجیر در طب سنتی

خواص آملا و بررسی همه ویژگی های آملا در طب سنتی|خواص روغن آملا|طبع و خواص آملا

8 خاصیت ویژه آملا در طب سنتی+ روش استفاده از روغن آملا برای مو

عرق خیار