طب شناس
دستگییری پزشک های قلابی در زاهدان

دستگیری 2 پزشک قلابی در شهر زاهدان

تاریخ انتشار: May 18, 2022

رای به این نوشته: 4.59/5 (597 رای)

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: با تلاش مأموران پلیس امنیت عمومی استان ۲ پزشک قلابی در زاهدان که بدون مدرک معتبر پزشکی، با دایر کردن مطب، اقدام به معاینه و تجویز داروهای غیرمجاز سنتی برای بیماران می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند.

سردار احمد طاهری  گفت: ماموران پلیس امنیت عمومی سیستان و بلوچستان، با اشراف اطلاعاتی خود زن و مردی را که بدون داشتن مدرک پزشکی معتبر در یکی از مناطق شهرستان زاهدان با دایر کردن مطب و معرفی خود به عنوان متخصص طب سنتی با دریافت مبالغ زیاد از بیماران اقدام به معاینه و تجویز انواع داروی سنتی و دست‌ساز برای آن‌ها می‌کردند شناسایی و دستگیری آن‌ها را در دستور کار خود قرار دادند.

او گفت: ماموران پس از حصول اطمینان از فعالیت غیرقانونی این زن و مرد، به همراه کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی استان به مطبشان مراجعه و هر ۲ آن‌ها را در حین معاینه یک بیمار دستگیر و در بازرسی از محل تعداد زیادی انواع داروهای سنتی و گیاهی و فاقد مجوز از سازمان غذا و دارو را کشف کردند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضایی از شهروندان خواست، برای درمان بیماری‌های خود به مراکز معتبر پزشکی و دارای مجوز از وزارت بهداشت و درمان مراجعه کنند و هرگونه مورد مشکوک را از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

آیا کم خونی در اثر فقر آهن ایجاد می شود؟

آیا منشاء همه کم خونی ها فقر آهن است؟

طبع بارهنگ و خواص آن در طب سنتی|طبع و خواص بارهنگ در طب سنتی

همه چیزهایی که درمورد بارهنگ نمی‌دانید+ طبع و خواص

طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان|خواص شربت ریحان

طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان

تدابیر درمان پیرچشمی در طب سنتی|درمان پیرچشمی|پیشگیری از پیرچشمی

درمان پیرچشمی با 6 نسخه طب سنتی+ علائم پیر چشمی + راه های پیشگیری

طبع و خواص قیمه ریزه در طب سنتی|خواص قیمه ریزه

خواص و طبع قیمه ریزه در طب سنتی+ روش تهیه+ مصلحات

ارتباط زخم معده با گروه خونی

ارتباط زخم معده با گروه خونی!

رونق تولید گیاهان دارویی و فراورده های گیاهی با توجه به ظرفیت های بومی هر منطقه

طبع-و-خواص-گوشت-مرغ-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع گوشت مرغ گرم است یا سرد ؟ خواص + مصلحات + مضرات - در طب سنتی