طب شناس
دستگییری پزشک های قلابی در زاهدان

دستگیری 2 پزشک قلابی در شهر زاهدان

تاریخ انتشار: May 18, 2022

رای به این نوشته: 4.59/5 (597 رای)

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: با تلاش مأموران پلیس امنیت عمومی استان ۲ پزشک قلابی در زاهدان که بدون مدرک معتبر پزشکی، با دایر کردن مطب، اقدام به معاینه و تجویز داروهای غیرمجاز سنتی برای بیماران می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند.

سردار احمد طاهری  گفت: ماموران پلیس امنیت عمومی سیستان و بلوچستان، با اشراف اطلاعاتی خود زن و مردی را که بدون داشتن مدرک پزشکی معتبر در یکی از مناطق شهرستان زاهدان با دایر کردن مطب و معرفی خود به عنوان متخصص طب سنتی با دریافت مبالغ زیاد از بیماران اقدام به معاینه و تجویز انواع داروی سنتی و دست‌ساز برای آن‌ها می‌کردند شناسایی و دستگیری آن‌ها را در دستور کار خود قرار دادند.

او گفت: ماموران پس از حصول اطمینان از فعالیت غیرقانونی این زن و مرد، به همراه کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی استان به مطبشان مراجعه و هر ۲ آن‌ها را در حین معاینه یک بیمار دستگیر و در بازرسی از محل تعداد زیادی انواع داروهای سنتی و گیاهی و فاقد مجوز از سازمان غذا و دارو را کشف کردند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضایی از شهروندان خواست، برای درمان بیماری‌های خود به مراکز معتبر پزشکی و دارای مجوز از وزارت بهداشت و درمان مراجعه کنند و هرگونه مورد مشکوک را از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

طبع و خواص عرق بهارنارنج|طبع عرق بهارنارنج

طبع و خواص عرق بهارنارنج در طب سنتی ایرانی و اسلامی

آبگوشت مزوره

طبع و خواص هفت عرق قلب در طب سنتی + 8 خاصیت هفت عرق قلب|هفت عرق قلب

طبع و خواص هفت عرق قلب در طب سنتی + 8 خاصیت هفت عرق قلب

خواص دمنوش رازیانه برای زنان|طرز تهیه دمنوش رازیانه

خواص دمنوش رازیانه برای زنان

خواص ازگیل برای درمان کمبود آهن در بدن|خواص ازگیل در طب سنتی

با این میوه کمبود آهن خود را جبران کنید.

چای اسطخودوس

آیا کم خونی در اثر فقر آهن ایجاد می شود؟

آیا منشاء همه کم خونی ها فقر آهن است؟

طبع-و-خواص-توت-فرنگی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-توت-فرنگی-از-تقویت-بینایی-تا-سفیدی-دندان

طبع توت فرنگی+ مصلحات+ چه کسانی نباید بخورند؟