طب شناس
دستگییری پزشک های قلابی در زاهدان

دستگیری 2 پزشک قلابی در شهر زاهدان

تاریخ انتشار: May 18, 2022

رای به این نوشته: 4.59/5 (597 رای)

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: با تلاش مأموران پلیس امنیت عمومی استان ۲ پزشک قلابی در زاهدان که بدون مدرک معتبر پزشکی، با دایر کردن مطب، اقدام به معاینه و تجویز داروهای غیرمجاز سنتی برای بیماران می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند.

سردار احمد طاهری  گفت: ماموران پلیس امنیت عمومی سیستان و بلوچستان، با اشراف اطلاعاتی خود زن و مردی را که بدون داشتن مدرک پزشکی معتبر در یکی از مناطق شهرستان زاهدان با دایر کردن مطب و معرفی خود به عنوان متخصص طب سنتی با دریافت مبالغ زیاد از بیماران اقدام به معاینه و تجویز انواع داروی سنتی و دست‌ساز برای آن‌ها می‌کردند شناسایی و دستگیری آن‌ها را در دستور کار خود قرار دادند.

او گفت: ماموران پس از حصول اطمینان از فعالیت غیرقانونی این زن و مرد، به همراه کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی استان به مطبشان مراجعه و هر ۲ آن‌ها را در حین معاینه یک بیمار دستگیر و در بازرسی از محل تعداد زیادی انواع داروهای سنتی و گیاهی و فاقد مجوز از سازمان غذا و دارو را کشف کردند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضایی از شهروندان خواست، برای درمان بیماری‌های خود به مراکز معتبر پزشکی و دارای مجوز از وزارت بهداشت و درمان مراجعه کنند و هرگونه مورد مشکوک را از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

زنجبیل شامی

طبع و خواص دیزی در طب سنتی|خواص آبگوشت دیزی|خواص و مضرات دیزی

طبع و خواص دیزی در طب سنتی + مضرات و موارد منع مصرف

خواص-سیب-زرد-سرخ-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-سیب-زرد-سرخ-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع سیب گرم است یا سرد ؟ + مصلحات + خواص

پارک جنگلی همدان

پارک های جنگلی همدان محل پرورش گیاهان دارویی

آلرژی در فصل بهار درمان فوری و جلوگیری

درمان فوری+ جلوگیری از آلرژی بهاره با طب سنتی | حجامت آلرژی

دمنوش بابونه و اسطوخودوس

خواص-آویشن-شیرازی|طبع-و-خواص-آویشن-در-طب-سنتی-خواص-دارویی

طبع آویشن سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

خواب بی موقع و احتمال مرگ انسان

خواب بی موقع موجب مرگ می شود!