طب شناس
دستگییری پزشک های قلابی در زاهدان

دستگیری 2 پزشک قلابی در شهر زاهدان

تاریخ انتشار: May 18, 2022

رای به این نوشته: 4.59/5 (597 رای)

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: با تلاش مأموران پلیس امنیت عمومی استان ۲ پزشک قلابی در زاهدان که بدون مدرک معتبر پزشکی، با دایر کردن مطب، اقدام به معاینه و تجویز داروهای غیرمجاز سنتی برای بیماران می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند.

سردار احمد طاهری  گفت: ماموران پلیس امنیت عمومی سیستان و بلوچستان، با اشراف اطلاعاتی خود زن و مردی را که بدون داشتن مدرک پزشکی معتبر در یکی از مناطق شهرستان زاهدان با دایر کردن مطب و معرفی خود به عنوان متخصص طب سنتی با دریافت مبالغ زیاد از بیماران اقدام به معاینه و تجویز انواع داروی سنتی و دست‌ساز برای آن‌ها می‌کردند شناسایی و دستگیری آن‌ها را در دستور کار خود قرار دادند.

او گفت: ماموران پس از حصول اطمینان از فعالیت غیرقانونی این زن و مرد، به همراه کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی استان به مطبشان مراجعه و هر ۲ آن‌ها را در حین معاینه یک بیمار دستگیر و در بازرسی از محل تعداد زیادی انواع داروهای سنتی و گیاهی و فاقد مجوز از سازمان غذا و دارو را کشف کردند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضایی از شهروندان خواست، برای درمان بیماری‌های خود به مراکز معتبر پزشکی و دارای مجوز از وزارت بهداشت و درمان مراجعه کنند و هرگونه مورد مشکوک را از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

خواص سیاهدانه در طب سنتی|خواص سیاهدانه در طب سنتی

خواص سیاه دانه برای مردان در طب سنتی+ بهترین روش مصرف

طبع و 8 خاصیت کباب کوبیده در طب سنتی+ طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی|خواص کباب کوبیده

طبع کباب کوبیده در طب سنتی+ خواص+ مضرات+ مصلحات

چای اسطخودوس

همه چیز در باره حجامت عامهمه چیز در باره حجامت عام|حجامت عام

همه نکات مربوط به حجامت عام + بهترین زمان و عوارض

شفته

سالن ورزشی طب سنتی

ساخت سالن های ورزشی با تدابیر طب سنتی+ اهمیت ورزش در طب سنتی

طبع و خواص ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی|ماهی میدم و خواص آن

طبع و 11 خاصیت ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی

طبع-و-خواص-شاه-توت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-و-مضرات-شاه-توت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع شاه توت سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی