طب شناس
دستگییری پزشک های قلابی در زاهدان

دستگیری 2 پزشک قلابی در شهر زاهدان

تاریخ انتشار: May 18, 2022

رای به این نوشته: 4.59/5 (597 رای)

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: با تلاش مأموران پلیس امنیت عمومی استان ۲ پزشک قلابی در زاهدان که بدون مدرک معتبر پزشکی، با دایر کردن مطب، اقدام به معاینه و تجویز داروهای غیرمجاز سنتی برای بیماران می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند.

سردار احمد طاهری  گفت: ماموران پلیس امنیت عمومی سیستان و بلوچستان، با اشراف اطلاعاتی خود زن و مردی را که بدون داشتن مدرک پزشکی معتبر در یکی از مناطق شهرستان زاهدان با دایر کردن مطب و معرفی خود به عنوان متخصص طب سنتی با دریافت مبالغ زیاد از بیماران اقدام به معاینه و تجویز انواع داروی سنتی و دست‌ساز برای آن‌ها می‌کردند شناسایی و دستگیری آن‌ها را در دستور کار خود قرار دادند.

او گفت: ماموران پس از حصول اطمینان از فعالیت غیرقانونی این زن و مرد، به همراه کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی استان به مطبشان مراجعه و هر ۲ آن‌ها را در حین معاینه یک بیمار دستگیر و در بازرسی از محل تعداد زیادی انواع داروهای سنتی و گیاهی و فاقد مجوز از سازمان غذا و دارو را کشف کردند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضایی از شهروندان خواست، برای درمان بیماری‌های خود به مراکز معتبر پزشکی و دارای مجوز از وزارت بهداشت و درمان مراجعه کنند و هرگونه مورد مشکوک را از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

درمان بارداری خارج از رحم در طب سنتی|بارداری خارج از رحم

درمان خانگی بارداری خارج از رحم و سقط خارج از رحم با طب سنتی + درمان دارویی

طبع فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی|مصلحات فرنی در طب سنتی ایرانی اسلامی

همه چیز درباره فرنی و انواع آن+طبع و خواص

چای اسطخودوس

کباب و سماق فواید و خواص سماق

به این 4 دلیل سماق را از برنامه غذاییتان حذف نکنید+ خواص و طبع سماق

طبع و خواص کلم بروکلی در طب سنتی|طبع و خواص کلم بروکلی در طب ستی ایرانی و اسلامی

همه چیز درباره کلم بروکلی و خواص آن+ طبع، مضرات و مصلح

طبع و خواص عرق شیرین بیان|طبع عرق شیرین بیان

طبع و خواص عرق شیرین بیان از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع-و-خواص-توت-فرنگی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-توت-فرنگی-از-تقویت-بینایی-تا-سفیدی-دندان

طبع توت فرنگی+ مصلحات+ چه کسانی نباید بخورند؟

چه کسی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی شد؟