طب شناس
طبع و خواص کدو خورشتی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع کدو خورشتی

همه خواص کدو خورشتی در طب سنتی ایرانی و اسلامی + طبع، مضرات و مصلح

تاریخ انتشار: June 5, 2022

رای به این نوشته: 4.69/5 (737 رای)

درمورد طبع و خواص کدو خورشتی چه می دانید؟ کدو سبز یا کدوی خورشتی چه ویژگی هایی دارد؟

اینها چند مورد از سوالاتی است که در طول این متن پاسخ داده شده اند؛

کدو خورشتی که غالبا با نام کدو سبزو کدو مسمایی نیز شناخته می شود، یکی از انواع صیفی جات است. این نوع کدو تابستانی است و شکلی دراز و کشیده و تقریبا شبیه به خیار و بادمجان دارد. طول آن حتی تا یک متر هم قابل رشد است اما اغلب در اندازه های کوچک تر برداشت می شود. رنگ پوست آن سبز روشن نو گاه سبز تیره است و از هم خانواده کدوهایی مانند کدو حلوایی و کدو تنبل است.

کدو خورشتی برخلاف کدوهای دیگر دانه های ریز و نرم دارد و برای مصرف نیازی به خارج کردن دانه های آن نیست.

کدو خورشتی یا همان کدو سبز در آشپزی استفاده های فراوانی دارد و به صورت سرخ کرده یا بخارپز و آب پز در طبخ غذاهای مختلف کاربرد دارد.

سوپ کدو، خورشت کدو، کدومسما، کشک کدو و... از جمله این غذاهاست. کدو همچنین دورچین مناسب و مفیدی برای غذاهایی همچون مرغ و ماهی است.

در ادامه ابتدا به بررسی طبع کدو سبز می پردازیم و بیان می کنیم که با کدام مزاج ها سازگاری بیشتری دارد. سپس از خواص و مضرات آن می گوییم و در پایان با مصلح آن آشنا می شویم.

طبع کدو خورشتی یا کدوسبز سرد است یا گرم؟

طبع کدو خورشتی سرد و تر است. همانطور که پیشتر گفتیم، این نوع کدو، تابستانی است و مصرف آن در تابستان و روزهای گرم بسیار مفید است. افراد گرم مزاج نیز می توانند با مصرف کدو سبز، بهره بیشتری از طبع و خواص آن ببرند.

مصرف زیاد کدو خورشتی در سردمزاجان باعث غلبه سردی در بدن می شود و ایجاد عوارض می کند. بهتر است سردمزاجان در مصرف کدو خورشتی اندازه را رعایت کنند و حتما آن را همراه با مصلح مصرف کنند.

طبع کدو خورشتی
طبع کدو خورشتی

کدو خورشتی یا کدوسبز چه خواصی دارد؟

چه کسانی نباید کدوسبز مصرف کنند؟ عوارض و مضرات کدو خورشتی چیست؟

افرادی که مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر هستند، بهتر است کدو خورشتی مصرف نکنند.

اگر کدوخورشتی تلخ باشد، موجب اسهال و درد معده می شود.

در برخی افراد ایجاد واکنش های آلرژیک مانند تهوع و سرفه و خارش و... می کند.

زیاده روی در مصرف آن ایجاد اختلالات عصبی می کند. از جمله فراموشی و اختلال هواس یا آلزایمر زودرس.

زیاده روی در مصرف آن برای زنان باردار و شیرده مضر است. همچنین افراد سیگاری نباید بیش از اندازه کدو خورشتی مصرف کنند.

افزایش مصرف آن در سردمزاجان باعث غلبه بلغم می شود و ایجاد عوارضی مانند نفخ و قولنج و کاهش اشتها می شود.

مصلحات کدو خورشتی یا کدو سبز را بشناسید

برای بهبود طبع و خواص همه مواد غذایی، باید از مصلح آن استفاده کرد.

در این مورد، برای کدو خورشتی بهترین مصلحات، نعنا، روغن زیتون، فلفل، غوره یا آبغوره، زیره و نمک است.

طبع و خواص و انواع فالوده بر اساس طب ینتی ایرانی و اسلامی|طبع انواع فالوده در طب سنتی

معرفی انواع فالوده و طبع و خواص آنها از نظر طب سنتی ایرانی و اسلامی

پنج انگشت

درمان فیبروم در طب سنتی + 7 داروی گیاهی ساده و در دسترس برای درمان فیبروم رحم|درمان فیبروم

درمان فیبروم در طب سنتی + 7 داروی گیاهی ساده و در دسترس برای درمان فیبروم رحم

درمان دلپیچه و اسهال با طب سنتی|درمان دلپیچه و اسهال

درمان دلپیچه و اسهال با 17 دستور خانگی بر مبنای طب سنتی

طبع و 7 خاصیت شربت بیدمشک بهارنارنج عسل در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص شربت بیدمشک بهارنارنج عسل

طبع و 7 خاصیت شربت بیدمشک بهارنارنج عسل در طب سنتی+ طرز تهیه

خواص و طبع نمک در طب سنتی سرده یا گرمه ؟

همه چیز درباره نمک از دیدگاه طب سنتی و ایرانی اسلامی+ خواص و مضرات

طبع و خواص دمنوش میوه گل نستترن در طب سنتی|خواص دمنوش نسترن|میوه گل نسترن

طبع و خواص دمنوش نسترن+12 خاصیت دمنوش میوه گل نسترن+ تداخلات دارویی

همه روشهای درمانی ژنیکوماستی در طب سنتی و پزشکی|درمان ژنیکوماستی در طب سنتی ایرانی و اسلامی

از ژنیکوماستی چه می دانید؟ راهکار طب سنتی برای درمان ژنیکوماستی