طب شناس
درمان بواسیر با طب سنتی. درمان هموروئید|درمان خانگی بواسیر

درمان بواسیر با طب سنتی ایرانی و اسلامی+ درمان بواسیر زنان و بواسیر در بارداری

تاریخ انتشار: June 10, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (686 رای)

درمان بواسیر باعث بهبود کیفیت زندگی فردی و به طبع آن بهبود روابط اجتماعی می شود. بواسیر می تواند مشکلات جسمی و ر.حی زیادی برای فرد ایجاد کند به همین جهت درمان بواسیر از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در پاسخ به سوالاتی همچون بواسیر چیست؟ و یا علائم بواسیر مقعدی کدامند؟ و همچنین درمان طب سنتی بواسیر چگونه انجام میشود؟ باید گفته شود که بواسیر یا هموروئید نوعی بیماری تحتانی در ناحیه هایی همچون مقعد و رحم میباشد که در نتیجه تورم رگ ها در آن نواحی، ایجاد میشود. همچنین میتوان بواسیر را تجمع سودا با پیدایش خون در دهانه رگ ها دانست که میتواند در نقاط مختلف بدن از جمله مقعد و رحم ایجاد شود.

علل ایجاد بواسیر چیست؟

بواسیر به علت های گوناگونی ایجاد میشود. برخی از این موارد تنها با اصلاح برخی عادت های روزانه ما قابل جلوگیری میباشند. در ادامه با این علت ها آشنا خواهیم شد.

در ابتدا باید بدانید که هموروئید یا بواسیر، در زیر پوست و در قسمت مقعد ایجاد شده و در هنگام تحریک، باعث خونریزی و خارش میشود. بعضی اوقات خون در بواسیر خارجی جمع میشود و لخته یا ترومبوز را تشکیل میدهد که باعث درد شدید و تورم میشود. به طور کلی عواملی که باعث بواسیر میشوند عبارتند از:

همچنین این نکته نیز حائز اهمیت است که همورویید یا همان بواسیر با افزایش سن نیز بیشتر شده و رگ های رکتوم و مقعد با افزایش سن دچار کشیدگی و نیز ضعیف میشوند.

چگونه از ابتلا به بواسیر جلوگیری کنیم؟

روش هایی برای پیشگیری از بواسیر وجود دارند که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد:

هموروئید علائمی نیز دارد که لازم است به آنها نیز اشاره شود.

علائم ابتلا به بواسیر یا هموروئید مقعدی چیست؟

درمان خانگی بواسیر با طب سنتی

در ابتدا باید بدانید زمانی که خون زیادی در مقعد جمع شده و خارج نشود، همین امر باعث ورم و درد شدید میشود.

شما میتوانید جهت درمان خانگی بواسیر کارهایی را انجام دهید که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

درمان خانگی بواسیر
درمان خانگی بواسیر

بواسیر در زنان چگونه است؟

در ابتدا به روش های پیشگیری از بواسیر، علائم آن و همچنین دلایل ایجاد بواسیر در خانم ها پرداخته و سپس درمان هموروئید یا همان بواسیر را در خانم ها را بررسی خواهیم کرد. در آخر نیز به عوارض درمان نشدن بواسیر خواهیم پرداخت.

پیشگیری از هموروئید در زنان

علائم بواسیر در زنان

دلایل ایجاد بواسیر در زنان

درمان بواسیر در زنان با طب سنتی

برای درمان قطعی بواسیر اگر مشکل با دارو و درمان های خانگی برطرف نشد، باید زائده ایجاد شده از طریق جراحی از مقعد خارج شود. البته روش جدید تر و بهتر از جراحی، درمان با لیزر میباشد و هیچ یک از عوارض عمل جراحی را نداشته و درمان با لیزر به صورت عمل سرپایی انجام میشود.

درمان بواسیر با لیزر یک درمان قطعی است که در کمتر از نیم ساعت و بدون درد و خونریزی انجام میشود و حتی خانم های باردار هم میتوانند در دوران بارداری از لیزر استفاده کنند و از درد این بیماری راحت شوند.

چرا ضروری است که بواسیر را درمان کنیم؟

اگر بواسیر داخلی باشد، احتمال دارد بیمار، دچار خونریزی شدید و پرولاپس هموروئید شود. همچنین اگر بواسیر خارجی باشد، بیمار درد زیاد و خونریزی خواهد داشت.

همچنین عوارض کلی درمان نکردن بواسیر عبارتند از:

همه چیز درباره بواسیر در بارداری

دوران بارداری یکی از دوران های شیرین در طول زندگی خانم ها محسوب میشود. خانم ها در این دوران دچار تغییر و تحولاتی از نظر روحی و نیز جسمی میشوند.

از آنجایی که بارداری هورمون های بدن را به هم میریزد، و از طرفی هم عده ای از خانمها در طول بارداری تحرک کمتری دارند و زیاد مینشینند، پس بروز بواسیر دور از انتظار نیست.

بواسیر یکی از شایع ترین بیماری های مقعدی است که می توان گفت تقریبا نیمی از خانم های باردار این بیماری را تجربه میکنند.

علائم بواسیر در بارداری شامل خونریزی، درد، خارش و سوزش میباشد که تحمل اینها در دوران بارداری در کنار دیگر عوارض بارداری آزار دهنده است.

این بیماری در سه ماهه آخر بارداری بیشتر بروز میکند. وارد شدن فشار به مقعد مهمترین علت بواسیر میباشد. افزایش وزن در سه ماهه آخر بارداری و افزایش حجم رحم فشار زیادی را به ناحیه مقعد وارد میکند و به همین دلیل یکی از مهم ترین علت های بواسیر در بارداری است.

یکی دیگر از عوامل بواسیر در حاملگی حجم بالای هورمونهای مختلف به ویژه پروژسترون بوده که در بدن ترشح میشود. ترشح هورمون های مختلف کارکرد طبیعی روده را دچار اختلال کرده و فرد را به بواسیر دچار میکند؛ این هورمون ها دچار شل شدن و ورم کردن دیواره عروق میشوند.

مصرف بعضی از داروها در دوران حاملگی مخصوصا قرص آهن یکی دیگر از عوامل یبوست در خانم های باردار است.

یکی دیگر از عوامل ایجاد بواسیر، بی تحرکی خانم های باردار میباشد. خانم ها در این دوران یا به علت استراحت مطلق بودن و یا مشکلاتی دیگر در بارداری، مدت زیادی را در روز می نشینند و تحرک کمتری دارند. این امر باعث میشود عملکرد روده به خوبی کار نکند و باعث یبوست شود. یبوست های مکرر هم باعث بواسیر میشود.

افزایش مقدار خون در رگها هم یکی دیگر از عوامل بواسیر است. حجم خون باعث وارد شدن فشار به دیواره رگها میشود و احتمال مبتلا شدن به بواسیر را چند برابر میکند.

شاید برای شما سوال پیش بیاید که آیا بواسیر در بارداری برای مادر و جنین خطرناک است؟ در پاسخ به این سوال باید گفته شود، هموروئید یا همان بواسیر شاید درد خیلی زیاد داشته باشد اما بیماری خطرناکی محسوب نمیشود و عوارض جدی برای جنین ندارد.

اما این بیماری باید تحت درمان و زیر نظر پزشک قرار گیرد؛ چون خونریزی شدید بواسیر ممکن است خطرهایی برای جنین به وجود بیاورد.

درمان هایی برای بواسیر در بارداری وجود دارند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

چگونه در بارداری بواسیر را درمان کنیم؟

البته جراحی هموروئید یا بواسیر بدون عوارض نبوده و دارای عوارضی از جمله عفونت، بی اختیاری در مدفوع ، درد و خونریزی میباشد. همچنین توجه داشته باشید که احتمال عود مجدد بیماری وجود دارد.

البته امروزه از روش های جدید درمان با لیزر برای از بین بردن هموروئید در بارداری استفاده میکنند. کل لیزر در مدت زمان کمتر از نیم ساعت انجام میشود و بعد از انجام لیزر نیازی به بستری و مراقبت های ویژه وجود نخواهد داشت. بررسی ها حاکی از این است که اشعه لیزر به هیچ عنوان برای جنین و مادر ضرر ندارد و هیچ گونه عوارضی نیز نخواهد داشت. از فواید درمان با لیزر میتوان به عملی بدون درد و خونریزی، درمان قطعی و موثر و همچنین سرپایی بودن عمل و نیاز نبودن به بستری اشاره کرد.

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان گرفتگی رگهای قلب+ معجون درمان گرفتگی رگهای قلب

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی+ دستور تهیه معجون گرفتگی رگهای قلب

پنجه شیطان

درمان میخچه با طب سنتی|درمان میخچه

درمان میخچه با طب سنتی

طبع و خواص هفت عرق قلب در طب سنتی + 8 خاصیت هفت عرق قلب|هفت عرق قلب

طبع و خواص هفت عرق قلب در طب سنتی + 8 خاصیت هفت عرق قلب

درمان خال گوشتی به کمک طب سنتی|درمان خال گوشتی

20 روش خانگی برای درمان خال گوشتی با طب سنتی+ دلایل و راه های پیشگیری

طبع و خواص عرق زوفا در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص و طبع عرق زوفا در طب سنتی + 9 خاصیت عرق زوفا|طبع عرق زوفا

خواص و طبع عرق زوفا در طب سنتی + 9 خاصیت عرق زوفا

آگتوسما

همه چیز در باره آبله میمونی+ علائم و راه های انتقال|همه آنچه باید در مورد آبله میمونی بدانیم|همه آنچه باید در مورد آبله میمونی بدانیم

از آبله میمونی چه می دانید؟+ واکسن آبله میمونی