طب شناس
تقویت حافظه با طب سنتی

تقویت حافظه دانش آموزان در فصل امتحانات با 8 توصیه طب سنتی

تاریخ انتشار: June 8, 2022

رای به این نوشته: 4.32/5 (394 رای)

با توجه به اینکه در ایام امتحانات دانش‌آموزان و نزدیکی برگزاری کنکور هستیم، در این مطلب برخی از نکات تغذیه‌ای و تدابیر خاص برای "تقویت حافظه" و پیشگیری و درمان فراموشی را مرور می‌کنیم:

  1. ورزش و پیاده‌روی روزانه لازم است زیرا با هر قدم بخصوص در زمینهای ناهموار، خون در مغز به حرکت درآمده و موجب عملکرد بهتر مغز می‌شود.
  2. برس کشیدن سر و شانه‌ زدن مو ماساژ سر (به صورت روزانه)، موجب ماساژ عمقی رگ‌های سر، بهبود جریان‌خون و عملکرد بهتر مغز و تقویت حافظه می‌شود.
  3. استفاده از لوازم الکترونیک، موبایل و دستگاه‌هایی که امواج از خود ساطع می‌کنند را به حداقل برسانید چرا که استفاده زیاد از این وسایل باعث خشکی مغز و فراموشی می‌شود.
  4. زود خوابیدن شب و سحرخیزی، در یادگیری بسیار موثر است؛ خواب صبح با افزایش بلغم، کندذهنی و فراموشی می‌آورد؛ خواب کوتاه قبل از ظهر یا همان "قیلوله" خشکی مغز را کاهش و موجب بهبود یادگیری می‌شود.
  5. مصرف غذاهای خونساز( گرم و تر) مثل سوپ گندم با روغن زیتون، مغزیجات به‌خصوص بادام که بهترین غذای مغز است به صورت "شیربادام" (14عدد بادام در یک لیوان آب و عسل در مخلوط‌کن)، حریره بادام یا فسنجان بادام برای تقویت مغز و حافظه مفید است.
  6. مصرف انگور، سیب، استفاده از کرفس و کدو در غذاها که در روایات، زیادکننده عقل هستند و مصرف روزانه 21 عدد مویز بسیار مفید است.
  7. اگر لایه‌های بیرونی مغز دچار گرفتگی شود، استشمام عطر، گرفتگی‌ها را باز و مغز را تقویت می‌کند. (عطر گل‌محمدی و گلاب برای گرم‌مزاجها و عطر نرگس، مریم و دود اسفند  برای سرد‌‌مزاج‌ها)
  8. مصرف گس‌مزه‌ها برای نرم‌ کردن و دفع اخلاط رسوب‌شده در عمق مغز مفید است مثل سرکنگبین، سرکه‌شیره، شربت زرشک و...(بخصوص برای صفراویها) مفید است.

منبع: تسنیم

طبع و خواص عرق برگ زیتون در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق برگ زیتون

عرق برگ زیتون و همه چیزهایی که باید در مورد آن بدانید+طبع و خواص و 2 مصلح

طبع و خواص شفتالو در طب سنتی

طبع و خواص شفتالو در طب سنتی ایرانی و اسلامی

کنفرانس بین_المللی طب ایرانی

کنفرانس بین المللی طب ایرانی 31 خرداد تا 3 تیر- تهران

رتبه نخست طب سنتی ایرانی در جنوب غرب اسیا

طب سنتی ایران در جنوب غرب اسیا، رتبه اول را کسب کرد

خواص کندر

چرا باید کندر مصرف کنیم؟

خواص کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی|طبع و 8 خاصیت کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|خواص کوکو اسفناج گرگانی

طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج

طبع-و-خواص-انار-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-انار-ترش-و-شیرین-و-ملس|کاهش-فشار-خون-با-انار-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع انار سرد است یا گرم؟ خواص + مصلحات + مضرات - در طب سنتی

طبع-و-خواص-سکنجبین-یا-سرکه-انگبین-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|سکنجبین در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص سکنجبین در طب سنتی و ایرانی اسلامی