طب شناس
تقویت حافظه با طب سنتی

تقویت حافظه دانش آموزان در فصل امتحانات با 8 توصیه طب سنتی

تاریخ انتشار: June 8, 2022

رای به این نوشته: 4.32/5 (394 رای)

با توجه به اینکه در ایام امتحانات دانش‌آموزان و نزدیکی برگزاری کنکور هستیم، در این مطلب برخی از نکات تغذیه‌ای و تدابیر خاص برای "تقویت حافظه" و پیشگیری و درمان فراموشی را مرور می‌کنیم:

  1. ورزش و پیاده‌روی روزانه لازم است زیرا با هر قدم بخصوص در زمینهای ناهموار، خون در مغز به حرکت درآمده و موجب عملکرد بهتر مغز می‌شود.
  2. برس کشیدن سر و شانه‌ زدن مو ماساژ سر (به صورت روزانه)، موجب ماساژ عمقی رگ‌های سر، بهبود جریان‌خون و عملکرد بهتر مغز و تقویت حافظه می‌شود.
  3. استفاده از لوازم الکترونیک، موبایل و دستگاه‌هایی که امواج از خود ساطع می‌کنند را به حداقل برسانید چرا که استفاده زیاد از این وسایل باعث خشکی مغز و فراموشی می‌شود.
  4. زود خوابیدن شب و سحرخیزی، در یادگیری بسیار موثر است؛ خواب صبح با افزایش بلغم، کندذهنی و فراموشی می‌آورد؛ خواب کوتاه قبل از ظهر یا همان "قیلوله" خشکی مغز را کاهش و موجب بهبود یادگیری می‌شود.
  5. مصرف غذاهای خونساز( گرم و تر) مثل سوپ گندم با روغن زیتون، مغزیجات به‌خصوص بادام که بهترین غذای مغز است به صورت "شیربادام" (14عدد بادام در یک لیوان آب و عسل در مخلوط‌کن)، حریره بادام یا فسنجان بادام برای تقویت مغز و حافظه مفید است.
  6. مصرف انگور، سیب، استفاده از کرفس و کدو در غذاها که در روایات، زیادکننده عقل هستند و مصرف روزانه 21 عدد مویز بسیار مفید است.
  7. اگر لایه‌های بیرونی مغز دچار گرفتگی شود، استشمام عطر، گرفتگی‌ها را باز و مغز را تقویت می‌کند. (عطر گل‌محمدی و گلاب برای گرم‌مزاجها و عطر نرگس، مریم و دود اسفند  برای سرد‌‌مزاج‌ها)
  8. مصرف گس‌مزه‌ها برای نرم‌ کردن و دفع اخلاط رسوب‌شده در عمق مغز مفید است مثل سرکنگبین، سرکه‌شیره، شربت زرشک و...(بخصوص برای صفراویها) مفید است.

منبع: تسنیم

طبع میوه های بهاری برای انواع مزاج|طبع میوه های بهاری در طب سنتی|طبع میوه های بهاری

طبع محبوب ترین میوه های بهاری. بررسی طبع 11 میوه خوشمزه بهاری

خواص دمنوش مریم گلی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع و خواص دمنوش مریم گلی|خواص دمنوش مریم گلی|دمنوش مریم گلی

طبع و 8 مورد از بهترین خواص دمنوش مریم گلی در طب سنتی + مضرات و عوارض+ مصلح

رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی

رتبه 4 ایران در تولید دانش طب سنتی در جهان

طبع و خواص دنده کباب کرمانشاه در طب سنتی|خواص دنده کباب کرمانشاه

طبع و خواص دنده کباب کرمانشاه در طب سنتی ایرانی و اسلامی + عوارض و مضرات

طبع و خواص عرق طارونه در طب سنتی|طبع عرق طارونه

درمورد عرق طارونه چه می دانید؟ +طبع، خواص، مضرات و مصلح

درمان بواسیر با طب سنتی. درمان هموروئید|درمان خانگی بواسیر

درمان بواسیر با طب سنتی ایرانی و اسلامی+ درمان بواسیر زنان و بواسیر در بارداری

طبع-و-خواص-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-پرتقال-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص پرتقال در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص مربا انگور در طب سنتی|خواص مربا انگور

طبع و خواص، مضرات و مصلح مربا انگور در طب سنتی+ طرز تهیه مربا انگور در خانه