طب شناس
پیشگیری از آبله میمونی با طب سنتی

پیشگیری از آبله میمونی با طب سنتی

تاریخ انتشار: June 11, 2022

رای به این نوشته: 4.82/5 (330 رای)

دکتر حسین خیراندیش با اشاره به اینکه این روز‌ها با وجود صحبت‌ها و خط رسانه‌ای سنگین پیرامون بیماری جدید مطرح شده به نام «آبله میمونی» مردم نباید نگران باشند، اظهار کرد: طب سنتی همواره برای پیشگیری از بیماری‌ها به ویژه این گونه بیماری‌ها راهکار داشته و حتی در حوزه درمان نیز صاحب نظر است.

وی با بیان اینکه خواهش ما این است که مردم با ایجاد نگرانی در وجود خود و خانواده به سلامت جسم و روان خود آسیب نزنند، خاطرنشان کرد: در صورتی که مردم به توصیه‌های پیشگیرانه توجه کنند هیچ نگرانی درباره شیوع این بیماری وجود نخواهد داشت.

پدر طب سنتی ایران با تاکید بر اینکه برای پیشگیری از بیماری‌هایی همچون آبله میمونی باید استفاده از خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های با طبع گرم استفاده کرد، خاطرنشان کرد: گرمی‌جات به طور کلی به چند سطح تقسیم می‌شوند که بهتر از از خوراکی‌های با درجه گرمی چهار استفاده شود.

دکتر خیراندیش خوراکی‌های دارای طبع گرم را یکی از عوامل دفع عفونت از بدن نیز دانست و گفت: امیدواریم مردم بتوانند با شناخت و اصلاح طبع خود با استفاده از خوراکی‌های مناسب آن طبع و با دانش لازم در این حوزه به سلامتی خود کمک کنند.

منبع: دانشجو

طبع و خواص نعنا در طب سنتی|طبع و خواص نعنا در طب سنتی نعنا فلفلی Mentha|طبع و خواص نعنا در طب سنتی ایرانی|طبع نعناع

طبع و خواص نعناع در طب سنتی ایرانی اسلامی

تدابیر درمان پیرچشمی در طب سنتی|درمان پیرچشمی|پیشگیری از پیرچشمی

درمان پیرچشمی با 6 نسخه طب سنتی+ علائم پیر چشمی + راه های پیشگیری

طبع و خواص پلومرغ بهشهری در طب سنتی|خواص پلو مرغ بهشهری|طبع و خواص پلومرغ بهشهری در طب سنتی

خواص پلو مرغ بهشهری در طب سنتی + مضرات و عوارض

طبع و خواص آب سیب در طب سنتی|طرز تهیه اب سیب در خانه|خواص آب سیب

2 روش تهیه آب سیب طبیعی در خانه + طبع و خواص آب سیب

گرم کردن خانه بدون افزایش مصرف گاز|

5 توصیه ساده برای گرم کردن خانه و کاهش مصرف گاز

طبع و 8 خاصیت شربت جلاب در طب سنتی+ طرز تهیه شربت جلاب مجلسی|خواص شربت جلاب

طبع و 8 خاصیت شربت جلاب در طب سنتی+ طرز تهیه شربت جلاب مجلسی

لپه پلو با زیره

خواص شربت زنجبیل در طب سنتی|خواص شربت زنجبیل

طبع و خواص شربت زنجبیل در طب سنتی + روش تهیه + شرح 6 خاصیت ویژه شربت زنجبیل