طب شناس
پیشگیری از آبله میمونی با طب سنتی

پیشگیری از آبله میمونی با طب سنتی

تاریخ انتشار: June 11, 2022

رای به این نوشته: 4.82/5 (330 رای)

دکتر حسین خیراندیش با اشاره به اینکه این روز‌ها با وجود صحبت‌ها و خط رسانه‌ای سنگین پیرامون بیماری جدید مطرح شده به نام «آبله میمونی» مردم نباید نگران باشند، اظهار کرد: طب سنتی همواره برای پیشگیری از بیماری‌ها به ویژه این گونه بیماری‌ها راهکار داشته و حتی در حوزه درمان نیز صاحب نظر است.

وی با بیان اینکه خواهش ما این است که مردم با ایجاد نگرانی در وجود خود و خانواده به سلامت جسم و روان خود آسیب نزنند، خاطرنشان کرد: در صورتی که مردم به توصیه‌های پیشگیرانه توجه کنند هیچ نگرانی درباره شیوع این بیماری وجود نخواهد داشت.

پدر طب سنتی ایران با تاکید بر اینکه برای پیشگیری از بیماری‌هایی همچون آبله میمونی باید استفاده از خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های با طبع گرم استفاده کرد، خاطرنشان کرد: گرمی‌جات به طور کلی به چند سطح تقسیم می‌شوند که بهتر از از خوراکی‌های با درجه گرمی چهار استفاده شود.

دکتر خیراندیش خوراکی‌های دارای طبع گرم را یکی از عوامل دفع عفونت از بدن نیز دانست و گفت: امیدواریم مردم بتوانند با شناخت و اصلاح طبع خود با استفاده از خوراکی‌های مناسب آن طبع و با دانش لازم در این حوزه به سلامتی خود کمک کنند.

منبع: دانشجو

طبع-و-خواص-برگ-سنجد-در-طب-سنتی|دارو گیاهی مظلوم ولی پرفایده + 16 خاصیت فوق العاده برگ سنجد|طبع برگ سنجد+خواص برگ سنجد|طبع و خواص برگ سنجد در طب سنتی

دارو گیاهی مظلوم ولی پرفایده + 16 خاصیت فوق العاده برگ سنجد

طبع-و-خواص-برنج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-برنج-و-سبوس-برنج-در-طب-سنتی|مضرات-برنج-در-طب-سنتی

خواص برنج در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و 8 خاصیت دو پیازه در طب سنتی+ طرز تهیه دو پیازه خوشمزه|خواص دوپیازه

طبع و 8 خاصیت دو پیازه در طب سنتی+ طرز تهیه دو پیازه خوشمزه

طبع و خواص کال کباب در طب سنتی|طبع کال کباب|خواص کال کباب در طب سنتی

طبع و خواص کال کباب در طب سنتی+ طرز تهیه، مضرات و مصلحات

طبع ریحان در طب سنتی ایرانی اسلامی چوبی|خواص و فواید ریحان در طب سنتی ایرانی اسلامی چوبی

طبع ریحان گرم است یا سرد؟+ خواص+ مصلحات+ عوارض- در طب سنتی

طبع-و-خواص-سپستان-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

از گیاه دارویی سپستان چه می دانید؟ +طبع و خواص در طب سنتی

تغذیه مناسب فصل پاییز

در فصل پاییز چه بخوریم؟

آوریز