طب شناس
پیشگیری از آبله میمونی با طب سنتی

پیشگیری از آبله میمونی با طب سنتی

تاریخ انتشار: June 11, 2022

رای به این نوشته: 4.82/5 (330 رای)

دکتر حسین خیراندیش با اشاره به اینکه این روز‌ها با وجود صحبت‌ها و خط رسانه‌ای سنگین پیرامون بیماری جدید مطرح شده به نام «آبله میمونی» مردم نباید نگران باشند، اظهار کرد: طب سنتی همواره برای پیشگیری از بیماری‌ها به ویژه این گونه بیماری‌ها راهکار داشته و حتی در حوزه درمان نیز صاحب نظر است.

وی با بیان اینکه خواهش ما این است که مردم با ایجاد نگرانی در وجود خود و خانواده به سلامت جسم و روان خود آسیب نزنند، خاطرنشان کرد: در صورتی که مردم به توصیه‌های پیشگیرانه توجه کنند هیچ نگرانی درباره شیوع این بیماری وجود نخواهد داشت.

پدر طب سنتی ایران با تاکید بر اینکه برای پیشگیری از بیماری‌هایی همچون آبله میمونی باید استفاده از خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های با طبع گرم استفاده کرد، خاطرنشان کرد: گرمی‌جات به طور کلی به چند سطح تقسیم می‌شوند که بهتر از از خوراکی‌های با درجه گرمی چهار استفاده شود.

دکتر خیراندیش خوراکی‌های دارای طبع گرم را یکی از عوامل دفع عفونت از بدن نیز دانست و گفت: امیدواریم مردم بتوانند با شناخت و اصلاح طبع خود با استفاده از خوراکی‌های مناسب آن طبع و با دانش لازم در این حوزه به سلامتی خود کمک کنند.

منبع: دانشجو

طبع و خواص چای آلبالو|خواص چای آلبالو|روشهای تهیه چای آلبالو

خواص چای آلبالو و طبع آن در طب سنتی+ 4 روش تهیه چای آلبالو

خواص کنجک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص کنجک

گیاه کنجک چیست و چه خواصی دارد؟ 6 مورد از خواص کنجک در طب سنتی

درمان فوری کراتین بالا با طب سنتی|درمان کراتین بالا با مصرف میوه|درمان فوری کراتین بالا با لبنیات

درمان فوری کراتینینن بالا با طب سنتی+ روش مصرف

تقویت ریه ها با طب سنتی

تقویت ریه ها با چند راهکار ساده

همه آنچه باید در مورد کرن بری بدانید|طبع و خواص کرن بری|خواص کرن بری

طبع و خواص کرن بری در طب سنتی+ 30 خاصیت کرنبری+ مضرات و مصلح

درمان فوری میخچه پا|درمان میخچه افراد دیابتی

6 درمان فوری میخچه پا + درمان میخچه افراد دیابتی

طبع و خواص یربا ماته در طب سنتی|خواص یربا ماته

یربا ماته چیست؟ طبع و خواص یربا ماته در طب سنتی + عوارض و مضرات

طبع-و-خواص-سپستان-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

از گیاه دارویی سپستان چه می دانید؟ +طبع و خواص در طب سنتی