طب شناس
پیشگیری از آبله میمونی با طب سنتی

پیشگیری از آبله میمونی با طب سنتی

تاریخ انتشار: June 11, 2022

رای به این نوشته: 4.82/5 (330 رای)

دکتر حسین خیراندیش با اشاره به اینکه این روز‌ها با وجود صحبت‌ها و خط رسانه‌ای سنگین پیرامون بیماری جدید مطرح شده به نام «آبله میمونی» مردم نباید نگران باشند، اظهار کرد: طب سنتی همواره برای پیشگیری از بیماری‌ها به ویژه این گونه بیماری‌ها راهکار داشته و حتی در حوزه درمان نیز صاحب نظر است.

وی با بیان اینکه خواهش ما این است که مردم با ایجاد نگرانی در وجود خود و خانواده به سلامت جسم و روان خود آسیب نزنند، خاطرنشان کرد: در صورتی که مردم به توصیه‌های پیشگیرانه توجه کنند هیچ نگرانی درباره شیوع این بیماری وجود نخواهد داشت.

پدر طب سنتی ایران با تاکید بر اینکه برای پیشگیری از بیماری‌هایی همچون آبله میمونی باید استفاده از خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های با طبع گرم استفاده کرد، خاطرنشان کرد: گرمی‌جات به طور کلی به چند سطح تقسیم می‌شوند که بهتر از از خوراکی‌های با درجه گرمی چهار استفاده شود.

دکتر خیراندیش خوراکی‌های دارای طبع گرم را یکی از عوامل دفع عفونت از بدن نیز دانست و گفت: امیدواریم مردم بتوانند با شناخت و اصلاح طبع خود با استفاده از خوراکی‌های مناسب آن طبع و با دانش لازم در این حوزه به سلامتی خود کمک کنند.

منبع: دانشجو

طبع و 16 خاصیت قیمه یزدی در طب سنتی+ طرز تهیه قیمه یزدی

طبع و 16 خاصیت قیمه یزدی در طب سنتی+ طرز تهیه قیمه یزدی

طبع تمرهندی در طب سنتی|خواص تمر هندی در طب سنتی

طبع و خواص تمر هندی در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان خال گوشتی به کمک طب سنتی|درمان خال گوشتی

20 روش خانگی برای درمان خال گوشتی با طب سنتی+ دلایل و راه های پیشگیری

باورهای غلط طب سنتی

باورهای نادرست در باره طب سنتی

طبع-و-خواص-زنجبیل-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-زنجبیل-در-لاغری

خواص زنجبیل برای لاغری+2 مورد مهم منع مصرف زنجبیل

10 راهکار برای درمان آبله مرغان در طب سنتی

10 راهکار برای درمان آبله مرغان در طب سنتی

طبع و خواص لوبیا چیتی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع لوبیا چیتی

طبع و خواص لوبیا چیتی در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مصلح و عوارض

طبع و خواص جگرسفید در طب سنتی|خواص و طبع جگر سفید در طب سنتی + 9 خاصیت شگفت انگیز جگر سفید|طبع جگر سفید

خواص و طبع جگر سفید در طب سنتی + 9 خاصیت شگفت انگیز جگر سفید