طب شناس

رونق تولید گیاهان دارویی و فراورده های گیاهی با توجه به ظرفیت های بومی هر منطقه

تاریخ انتشار: June 14, 2022

رای به این نوشته: 4.47/5 (315 رای)

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری: گیاهان دارویی در ایران با سابقه ای طولانی و تاریخی به عنوان یکی از سودآورترین صنایع در کشور محسوب می شود که می تواند بخش قابل توجهی از بار اقتصادی کشور را به دوش بکشد. اما این اتفاق زمانی رخ خواهد داد که از همه ظرفیت های بومی و تخصصی به صورت بهینه استفاده شود.

ستاد توسعه علوم و فناوری های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از جمله نهادهایی است که به این کار همت گمارده و در تلاش است تا با استفاده از ظرفیت‌های انسانی و بومی(طبیعی) به توسعه این صنعت در کشور کمک کند.

این کار هم در نهایت به افزایش بیش از ۱۰ برابری تولید داروها و فرآورده‌های گیاهی و سنتی منجر شده و بیش از ۸۰۰ شرکت دانش‌بنیان و خلاق در این حوزه فعالیت می‌کنند و سطح زیرکشت گیاهان دارویی به بیش از ۳۰۰ هزار هکتار رسیده است. دستاوردهایی که حاصل همکاری نهادهای دولتی و شرکت هایی است که در مرز دانش فعالیت می کنند.

همه کشورها در تلاش هستند که بر مبنای ظرفیت‌های اقلیمی و سرزمینی خود تولیدات این محصولات را ارتقا دهند و به بازار جهانی آن هم دست یابند. محصولات ایران ساخت این حوزه هم با کیفیت بالایی تولید می شوند و می توانند در صورت بهره وری درست به بازار جهانی صادر شوند.

منبع: مهر

عناب بهترین میوه برای دیابتی ها

عناب بهترین میوه برای دیابتی ها

خواص-پای-مرغ،-پنجه-طلایی-سلامتی-و-تندرستی

خواص پای مرغ، پنجه طلایی سلامتی و تندرستی

طبع و خواص شربت زرشک در طب سنتی|خواص شربت زرشک

طبع و خواص شربت زرشک در طب سنتی+ طرز تهیه + 2 مصلح مهم شربت زرشک

درمان یبوست با چای گیاهی|تاثیر چای گیاهی بر درمان یبوست

9 چای گیاهی موثر در درمان یبوست

طبع و خواص چای سبز در طب سنتی|طبع-و-خواص-چای-سبز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طرز-تهیه-چای-سبز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع چای سبز

طبع و خواص چای سبز در طب سنتی ایرانی اسلامی

برگ کاری

طبع فطیر

طبع و خواص عرق بومادران|طبع عرق بومادران

طبع و خواص عرق بومادران در طب سنتی ایرانی و اسلامی