طب شناس

رونق تولید گیاهان دارویی و فراورده های گیاهی با توجه به ظرفیت های بومی هر منطقه

تاریخ انتشار: June 14, 2022

رای به این نوشته: 4.47/5 (315 رای)

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری: گیاهان دارویی در ایران با سابقه ای طولانی و تاریخی به عنوان یکی از سودآورترین صنایع در کشور محسوب می شود که می تواند بخش قابل توجهی از بار اقتصادی کشور را به دوش بکشد. اما این اتفاق زمانی رخ خواهد داد که از همه ظرفیت های بومی و تخصصی به صورت بهینه استفاده شود.

ستاد توسعه علوم و فناوری های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از جمله نهادهایی است که به این کار همت گمارده و در تلاش است تا با استفاده از ظرفیت‌های انسانی و بومی(طبیعی) به توسعه این صنعت در کشور کمک کند.

این کار هم در نهایت به افزایش بیش از ۱۰ برابری تولید داروها و فرآورده‌های گیاهی و سنتی منجر شده و بیش از ۸۰۰ شرکت دانش‌بنیان و خلاق در این حوزه فعالیت می‌کنند و سطح زیرکشت گیاهان دارویی به بیش از ۳۰۰ هزار هکتار رسیده است. دستاوردهایی که حاصل همکاری نهادهای دولتی و شرکت هایی است که در مرز دانش فعالیت می کنند.

همه کشورها در تلاش هستند که بر مبنای ظرفیت‌های اقلیمی و سرزمینی خود تولیدات این محصولات را ارتقا دهند و به بازار جهانی آن هم دست یابند. محصولات ایران ساخت این حوزه هم با کیفیت بالایی تولید می شوند و می توانند در صورت بهره وری درست به بازار جهانی صادر شوند.

منبع: مهر

طبع و خواص ارزن در طب سنتی

همه چیزهایی که باید در مورد ارزن بدانید+ طبع و خواص و مصلحات

خواص-ارده-کنجد-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ارده-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ارده کنجد و مضرات+ طبع ارده کنجد و مصلحات در طب سنتی

طبع شیوید در طب سنتی شوید خشک و تخم شوید|طبع شیوید در طب سنتی شوید

طبع و خواص شوید در طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص و طبع موسیر در طب سنتی|طبع موسیر در طب سنتی

طبع موسیر سرد است یا گرم؟(خواص و مضرات)+ مُصلِح در طب سنتی

|طبع گوشت گنجشک

طبع و خواص گوشت گنجشک در طب سنتی ایرانی اسلامی+ 2 دسته مصلح

طبع و خواص روغن گردو در طب سنتی ایرانی و اسلامی|روغن گردو|خواص روغن گردو

طبع و خواص روغن گردو در طب سنتی و 3 عرق گیاهی که مصلح آن هستند

خواص ارده و خرما

در زمستان ارده با خرما بخورید!

طبع مربا به در طب سنتی|طبع مربا به

طبع مربا به سرد است یا گرم؟ خواص به و مربا به و سایر فرآورده های آن