طب شناس

رونق تولید گیاهان دارویی و فراورده های گیاهی با توجه به ظرفیت های بومی هر منطقه

تاریخ انتشار: June 14, 2022

رای به این نوشته: 4.47/5 (315 رای)

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری: گیاهان دارویی در ایران با سابقه ای طولانی و تاریخی به عنوان یکی از سودآورترین صنایع در کشور محسوب می شود که می تواند بخش قابل توجهی از بار اقتصادی کشور را به دوش بکشد. اما این اتفاق زمانی رخ خواهد داد که از همه ظرفیت های بومی و تخصصی به صورت بهینه استفاده شود.

ستاد توسعه علوم و فناوری های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از جمله نهادهایی است که به این کار همت گمارده و در تلاش است تا با استفاده از ظرفیت‌های انسانی و بومی(طبیعی) به توسعه این صنعت در کشور کمک کند.

این کار هم در نهایت به افزایش بیش از ۱۰ برابری تولید داروها و فرآورده‌های گیاهی و سنتی منجر شده و بیش از ۸۰۰ شرکت دانش‌بنیان و خلاق در این حوزه فعالیت می‌کنند و سطح زیرکشت گیاهان دارویی به بیش از ۳۰۰ هزار هکتار رسیده است. دستاوردهایی که حاصل همکاری نهادهای دولتی و شرکت هایی است که در مرز دانش فعالیت می کنند.

همه کشورها در تلاش هستند که بر مبنای ظرفیت‌های اقلیمی و سرزمینی خود تولیدات این محصولات را ارتقا دهند و به بازار جهانی آن هم دست یابند. محصولات ایران ساخت این حوزه هم با کیفیت بالایی تولید می شوند و می توانند در صورت بهره وری درست به بازار جهانی صادر شوند.

منبع: مهر

طبع و خواص چلغوز در طب سنتی|طبع و خواص چلغوز در طب سنتی ایرانی و اسلامی

از چلغوز و خواص آن چه می دانید؟ + طبع، مضرات و مصلح

طبع و خواص روغن درخت چای در طب سنتی|خواص روغن درخت چای

طبع روغن درخت چای در طب سنتی+ خواص، مضرات و مصلحات

طب سوزنی کنترل کننده میزان دارو تسکین دهنده درد

رئیس انجمن طب سنتی ایران: طب سوزنی نیاز بیمار به دارو را کنترل میکند

با این دمنوش لاغر می شوید

با این دمنوش لاغر می شوید!

طبع و خواص عرق شلتوک در طب سنتی|طبع عرق شلتوک

طبع و خواص شگفت آور عرق شلتوک در طب سنتی

تدابیر درمان پیرچشمی در طب سنتی|درمان پیرچشمی|پیشگیری از پیرچشمی

درمان پیرچشمی با 6 نسخه طب سنتی+ علائم پیر چشمی + راه های پیشگیری

Insomnia رفع و درمان بی خوابی از نگاه طب سنتی

رفع بی خوابی از نگاه طب سنتی+ راهکار + چه بخوریم و چه نخوریم

درمان سنگ صفرا با طب سنتی

درمان سنگ صفرا با گلابی!