طب شناس

رونق تولید گیاهان دارویی و فراورده های گیاهی با توجه به ظرفیت های بومی هر منطقه

تاریخ انتشار: June 14, 2022

رای به این نوشته: 4.47/5 (315 رای)

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری: گیاهان دارویی در ایران با سابقه ای طولانی و تاریخی به عنوان یکی از سودآورترین صنایع در کشور محسوب می شود که می تواند بخش قابل توجهی از بار اقتصادی کشور را به دوش بکشد. اما این اتفاق زمانی رخ خواهد داد که از همه ظرفیت های بومی و تخصصی به صورت بهینه استفاده شود.

ستاد توسعه علوم و فناوری های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از جمله نهادهایی است که به این کار همت گمارده و در تلاش است تا با استفاده از ظرفیت‌های انسانی و بومی(طبیعی) به توسعه این صنعت در کشور کمک کند.

این کار هم در نهایت به افزایش بیش از ۱۰ برابری تولید داروها و فرآورده‌های گیاهی و سنتی منجر شده و بیش از ۸۰۰ شرکت دانش‌بنیان و خلاق در این حوزه فعالیت می‌کنند و سطح زیرکشت گیاهان دارویی به بیش از ۳۰۰ هزار هکتار رسیده است. دستاوردهایی که حاصل همکاری نهادهای دولتی و شرکت هایی است که در مرز دانش فعالیت می کنند.

همه کشورها در تلاش هستند که بر مبنای ظرفیت‌های اقلیمی و سرزمینی خود تولیدات این محصولات را ارتقا دهند و به بازار جهانی آن هم دست یابند. محصولات ایران ساخت این حوزه هم با کیفیت بالایی تولید می شوند و می توانند در صورت بهره وری درست به بازار جهانی صادر شوند.

منبع: مهر

درمان درد زانو با طب سنتی

درمان زانودرد با طب سنتی

طبع چای سفید در طب سنتی + 12 خاصیت چای سفید|طبع چای سفید

طبع چای سفید در طب سنتی + 12 خاصیت چای سفید

درمان خال گوشتی به کمک طب سنتی|درمان خال گوشتی

20 روش خانگی برای درمان خال گوشتی با طب سنتی+ دلایل و راه های پیشگیری

طبع و خواص فندوق در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص فندوق در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع فندوق در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع فندق گرم است یا سرد ؟ خواص + مصلحات + مضرات

طبع و خواص عرق زیره در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق زیره

عرق زیره و خواص بی شمار آن در طب سنتی

خواص کندش و روغن کندش برای مو

کندش و خواص ویژه آن برای مو

بهترین دمنوش برای پوست و موی شما

تدابیر دوقلو دار شدن!

اگر دوقلو می خواهی بخوان! معجون دوقلوزایی