طب شناس
خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

تاریخ انتشار: June 23, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (556 رای)

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌ مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است؛ از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد.

زرده تخم‌ مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند.

این شکل از تخم‌ مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌ مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود.

مصرف تخم‌ مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌ زیتون مولد قوای بدنی است.

این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

منبع: عصرایران

پلمنیوم رپتنس

طبع و خواص مربا انگور در طب سنتی|خواص مربا انگور

طبع و خواص، مضرات و مصلح مربا انگور در طب سنتی+ طرز تهیه مربا انگور در خانه

افتتاح درمانگاه طب مکمل درمان ناباروری در قم

اولین درمانگاه طب مکمل در حوزه درمان ناباروری در قم افتتاح شد

اقتصاد طب سنتی

سهم نیم درصدی ایران در اقتصاد طب سنتی

خواص و طبع گوشت گوسفندی چیست؟ + 13 خاصیت شگفت انگیز گوشت گوسفند|طبع گوشت گوسفند

خواص و طبع گوشت گوسفندی چیست؟ + 13 خاصیت شگفت انگیز گوشت گوسفند

طبع و خواص سیب زمینی در طب سنتی

طبع سیب زمینی سرده یا گرم ؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی اسلامی

عرق ریواس

دلیل سوزش ادرار و راه درمان سوزش ادراری در طب سنتی و خوراکی ها

درمان سوزش ادرار و مجاری ادراری+ دلایل + نکات و توصیه ها در طب سنتی