طب شناس
خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

تاریخ انتشار: June 23, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (556 رای)

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌ مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است؛ از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد.

زرده تخم‌ مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند.

این شکل از تخم‌ مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌ مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود.

مصرف تخم‌ مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌ زیتون مولد قوای بدنی است.

این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

منبع: عصرایران

مراقبت های قبل از بارداری در طب اسلامی و طب سنتی|تغذیه پیش از بارداری|مراقبت های قبل از بارداری

مراقبت های قبل از بارداری در طب اسلامی و طب سنتی+ 7 نکته تغذیه ای مهم

طبع و خواص چغاله بادام در طب سنتی

طبع چغاله بادام سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی

طبع و خواص عرق بابونه در طب سنتی|طبع عرق بابونه

طبع و خواص عرق بابونه در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ 2 مصلح معروف آن

طبع و خواص نارنج در طب سنتی

طبع و خواص نارنج در طب سنتی ایرانی و اسلامی

هیدروسل چیست و چگونه درمان می شود؟|درمان فوری هیدروسل در طب اسلامی + 3 دلیل بروز هیدروسل|درمان هیدروسل

درمان سنتی هیدروسل یا آب آوردن بیضه + 3 دلیل بروز هیدروسل

کاهش قند خون با طب سنتی

کاهش قند خون با طب سنتی

علل و راهکارهای درمان درد دور ناف در طب سنتی|درمان خانگی درد دور ناف + 8 علت درد دور ناف|درمان درد دور ناف

درمان خانگی درد دور ناف در بزرگسالان+ 8 علت درد دور ناف

طبع و خواص لوبیا قرمز در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع لوبیا قرمز در طب سنتی

طبع و خواص لوبیا قرمز در طب سنتی+ مضرات و مصلح