طب شناس
خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

تاریخ انتشار: June 23, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (556 رای)

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌ مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است؛ از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد.

زرده تخم‌ مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند.

این شکل از تخم‌ مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌ مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود.

مصرف تخم‌ مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌ زیتون مولد قوای بدنی است.

این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

منبع: عصرایران

طبع و خواص خامه در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع خامه در طب سنتی+ خواص+ عوارض+ مصلحات

درمان آفت درهان در طب سنتی

درمان آفت دهان در طب سنتی| عسل+ ماست+ رب انار+ جوش شیرین

درمان یائسگی زودرس با طب سنتی+ 12 راه برای درمان یائسگی زودرس در خانه|درمان یائسگی زودرس

درمان یائسگی زودرس با طب سنتی+ 12 راه برای درمان یائسگی زودرس در خانه

درمان-کرونا-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-در منزل-کویید-19

درمان کرونا در طب سنتی ایرانی اسلامی + طبع و درمان

طبع-و-خواص-نارگیلی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی|نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات و عوارض

21 خاصیت و طبع آلبالو پلو در طب سنتی + طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه|خواص آلبالو پلو

21 خاصیت و طبع آلبالو پلو در طب سنتی + طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه

خواص و مضرات نخل آسای در طب سنتی|خواص نخل اسای

طبع و خواص نخل آسای در طب سنتی+ 11خاصیت شگفت انگیز+ مصلح

طبع-و-خواص-شیر-گاو-و-گوسفند-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-شیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-گاو-گوسفند

طبع و خواص شیر در طب سنتی ایرانی اسلامی