طب شناس
خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

تاریخ انتشار: June 23, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (556 رای)

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌ مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است؛ از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد.

زرده تخم‌ مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند.

این شکل از تخم‌ مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌ مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود.

مصرف تخم‌ مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌ زیتون مولد قوای بدنی است.

این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

منبع: عصرایران

در مصرف دمنوشها زیاده روی نکنید+ عوارض و مضرات

دمنوش های مناسب برای پوست

بوتاکس با دمنوش! دمنوش های مفید برای پوست

طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان|خواص شربت ریحان

طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان

خواص پاپیتال یا عشقه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص پاپیتال

خواص پاپیتال در طب سنتی+ 30 خاصیت پاپیتال+ مضرات و تداخل دارویی

آشواگاندا/ آشواگاندها یا (جنسینگ هندی)

درمان کمبود گلبول سفید خون با تدابیر طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان کمبود گلبول سفید|درمان کمبود گلبول سفید|درمان کمبود گلبول سفید

درمان کمبود گلبول سفید با 7 توصیه طب سنتی ایرانی و اسلامی + علل و عوارض

خطرات مصرف آویشن در طب سنتی

عوارض خطرناک مصرف آویشن که حتما باید بدانید+ نکات کامل

فواید و مضرات سمنو در طب سنتی|خواص و طبع سمنو در طب سنتی

خواص و فواید و مضرات و طبع سمنو در طب سنتی - تاثیر سمنو بر لاغری و دیابتی ها