طب شناس
خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

تاریخ انتشار: June 23, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (556 رای)

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌ مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است؛ از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد.

زرده تخم‌ مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند.

این شکل از تخم‌ مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌ مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود.

مصرف تخم‌ مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌ زیتون مولد قوای بدنی است.

این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

منبع: عصرایران

طبع و خواص عرق هل در طب سنتی|طبع عرق هل

عرق هل و همه آنچه که باید درباره آن بدانید. + طبع و خواص

ادویه هایی که برای قلب مضر هستند

ادویه هایی که برای قلب مضر هستند

همه چیز درباره خواص و طبع عرق زیره سیاه در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر عرق زیره سیاه|طبع عرق زیره سیاه

همه چیز درباره خواص و طبع عرق زیره سیاه در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر عرق زیره سیاه

طبع و خواص عرق برگ چنارطبع و خواص عرق برگ چنار|طبع عرق برگ چنار

عرق برگ چنار و طبع و خواص آن در طب سنتی+ عوارض و مصلح

قتل طبیب طب سنتی در تهران

قتل یک پزشک طب سنتی در تهران

خواص چای فلوس|خواص چای فلوس

طبع و خواص چای فلوس در طب سنتی+ مضرات و مصلحات

راهکارهای دفع مورچه از محل زندگی

فراری دادن مورچه ها با طب سنتی!

طبع و خواص ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی|ماهی میدم و خواص آن

طبع و 11 خاصیت ماهی میدم + طرز تهیه ماهی میدم به روش طب سنتی