طب شناس
خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

تاریخ انتشار: June 23, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (556 رای)

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌ مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است؛ از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد.

زرده تخم‌ مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند.

این شکل از تخم‌ مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌ مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود.

مصرف تخم‌ مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌ زیتون مولد قوای بدنی است.

این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

منبع: عصرایران

جنسینگ/جینسینگ/جنسنگ/جینسنگ

طبع گلپر در طب سنتی

همه چیزهایی که باید در مورد گلپر بدانید+طبع، خواص، مضرات، مصلحات

خواص شهناز یا گل راعی در طب سنتی

شهناز یا سنبل الطیب؟!

طبع بومادران در طب سنتی+خواص و 6 کاربرد مهم بومادران|طبع بومادران

طبع بومادران در طب سنتی+خواص و 6 کاربرد مهم بومادران

درمان قارچ پوستی با تدابیر طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان قارچ پوستی با طب سنتی

درمان قارچ پوستی در طب سنتی + 10 درمان خانگی قارچ پوستی

طبع و خواص عرق طارونه در طب سنتی|طبع عرق طارونه

درمورد عرق طارونه چه می دانید؟ +طبع، خواص، مضرات و مصلح

جلوگیری از ضعف در ماه رمضان

راهکارهای مقابله با ضعف بدن در ماه مبارک رمضان

درمان ماکولا چشم با طب سنتی + 12 راه برای درمان خانگی ماکولا چشم|درمان ماکولا با طب سنتی

درمان ماکولا چشم با طب سنتی + 12 راه برای درمان خانگی شبکیه چشم