طب شناس
خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

تاریخ انتشار: June 23, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (556 رای)

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌ مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است؛ از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد.

زرده تخم‌ مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند.

این شکل از تخم‌ مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌ مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود.

مصرف تخم‌ مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌ زیتون مولد قوای بدنی است.

این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

منبع: عصرایران

درمان فوری جوش صورت با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان جوش صورت با طب سنتیدرمان جوش صورت با طب سنتی

درمان سریع جوش صورت با روشهای خانگی طب سنتی ایرانی و اسلامی

چاق کننده های گیاهی در طب سنتی

چاق کننده های ارزان گیاهی برای چاقی صورت و بدن+ روش استفاده در طب سنتی

خواص مرغ ترش از منظر طب سنتی|خواص مرغ ترش در طب سنتی|مرغ ترش

خواص فراوان مرغ ترش+ 10 عارضه ای که با خوردن مرغ ترش به آن دچار می شوید

طبع و خواص توت سفید در طب سنتی|طبع و خواص توت سفید در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع توت سفید گرم است یا سرد؟ + خواص، مضرات و مصلحات در طب سنتی

طبع مربا توت فرنگی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا توت فرنگی|طبع مربا گل محمدی

طبع مربا توت فرنگی+ خواص و مضرات مربا توت فرنگی در طب سنتی

طبع و خواص گوشت کبک در طب سنتی|طبع گوشت کبک

طبع و خواص گوشت کبک در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلح

طبع مربا انجیر در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا انجیر

طبع مربا انجیر سرد است یا گرم؟ خواص مربا انجیر در طب سنتی

طبع و خواص تخو مرغ و بلدرچین و غاز و اردک در طب سنتی|طبع و خواص تخو مرغ و بلدرچین و غاز و اردک در طب سنتی

طبع و خواص تخم مرغ و پرندگان دیگر در طب سنتی ایرانی اسلامی