طب شناس
خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

تاریخ انتشار: June 23, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (556 رای)

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌ مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است؛ از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد.

زرده تخم‌ مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند.

این شکل از تخم‌ مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌ مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود.

مصرف تخم‌ مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌ زیتون مولد قوای بدنی است.

این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

منبع: عصرایران

خواص شربت آلبالو و روش تهیه آن|خواص شربت آلبالو|منع مصرف شربت آلبالو|روش تهیه شربت آلبالو

طبع و خواص شربت آلبالو در طب سنتی + روش تهیه شربت آلبالو طبیعی

طبع و خواص شنبلیله در طب سنتی

طبع و خواص شنبلیله در طب سنتی ایرانی و اسلامی

مهار سلول های سرطانی معده با ادویه ای معروف

نابودی سرطان معده با عصاره یک ادویه

راهکار طب سنتی برای پیشگیری و درمان آنفلوانزا

طب سنتی نسخه آنفلوانزا را پیچید!

طبع و خواص شبدر قرمز در طب سنتی|خواص شبدر قرمز|خواص شبدر قرمز

طبع و خواص شبدر قرمز در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مضرات و 2 مصلح آن

سلامتکده طب سنتی در همدان افتتاح شد

افتتاح سلامتکده طب سنتی در همدان

درمان گشادی واژن با تدابیر طب سنتی و اسلامی|10 راه برای درمان گشادی واژن در طب سنتی+ درمان با داروی گیاهی|درمان گشادی واژن|تنگ کردن اژن با ورزش کگل

10 راه برای درمان گشادی واژن در طب سنتی+ درمان با داروی گیاهی

پتله پلو