طب شناس
خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

تاریخ انتشار: June 23, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (556 رای)

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌ مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است؛ از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد.

زرده تخم‌ مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند.

این شکل از تخم‌ مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌ مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود.

مصرف تخم‌ مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌ زیتون مولد قوای بدنی است.

این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

منبع: عصرایران

خورش غوره بادمجان

طبع و خواص روغن فندق در طب سنتی|خواص روغن فندق

طبع و خواص روغن فندق در طب سنتی + مضرات و مصلحات

طبع-و-خواص-هندوانه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص هندوانه در طب سنتی ایرانی اسلامی

سیر ترشی؛ خوب یا بد؟

سیر ترشی بخوریم یا نه؟

طب-سنتی-و-کرونا

مخالفت با طب سنتی به قیمت جان بیماران کرونایی

برای پسردار شدن چه کنم_

می خواهم فرزند پسر داشته باشم.

طبع مربا انجیر در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا انجیر

طبع مربا انجیر سرد است یا گرم؟ خواص مربا انجیر در طب سنتی

خواص ابگوشت لپه در طب سنتی|خواص آبگوشت لپه

طبع و خواص آبگوشت لپه از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی