طب شناس
خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

تاریخ انتشار: June 23, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (556 رای)

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌ مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است؛ از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد.

زرده تخم‌ مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند.

این شکل از تخم‌ مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌ مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود.

مصرف تخم‌ مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌ زیتون مولد قوای بدنی است.

این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

منبع: عصرایران

درمان فوری سرفه با پرتقال بخارپز|بخارپز کردن پرتقال

درمان فوری سرفه با پرتقال!

طبع و خواص عرق مرزنجوش در طب سنتی|طبع عرق مرزنجوش

طبع عرق مرزنجوش سرد است یا گرم؟ بیش از 30 خاصیت عرق مرزنجوش در طب سنتی

خواص به لیمو

خواص غیرمنتظره به لیمو

خواص دود اسپند|خواص و فواید اسپند

دود اسپند؛ مفید یا مضر؟

10 دمنوش معروف آرامبخش طب سنتی|معرفی دمنوش های آرامبخش||دمنوشهای آرامبخش طب سنتی

معرفی 10 دمنوش آرامبخش برای غلبه بر تنش ها، خستگی و اضطراب روزانه

طبع و خواص آش یخ از دیدگاه طب سنتی|خواص آش یخ در طب سنتی

طبع آش یخ سرد است یا گرم؟ خواصی اش یخ در طب سنتی+ مضرات و مصلح

خواص و فواید کاهو|خواص کاهو|فواید کاهو

کاهو را فراموش نکنید!

طبع عرق گشنیز در طب سنتی|طبع عرق گشنیز

طبع عرق گشنیز و خواص آن در طب سنتی+ مضرات و مصلحات