طب شناس
خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

تاریخ انتشار: June 23, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (556 رای)

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌ مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است؛ از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد.

زرده تخم‌ مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند.

این شکل از تخم‌ مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌ مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود.

مصرف تخم‌ مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌ زیتون مولد قوای بدنی است.

این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

منبع: عصرایران

طبع و خواص روغن نعناع در طب سنتی|خواص روغن نعناع

طبع و خواص روغن نعناع در طب سنتی+ عوارض و مصلحات آن

برگ سیب و این همه خاصیت! + 12 خاصیت شگفت انگیز برگ سیب که از آن بی خبرید|برگ سیب و این همه خاصیت! + 12 خاصیت شگفت انگیز برگ سیب در طب سنتی|طبع و خواص برگ سیب

طبع و 12 خاصیت شگفت انگیز برگ سیب که از آن بی خبرید

طبع و خواص نارنگی در طب سنتی||طبع-و-خواص-نارنگی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع نارنگی

همه چیز درباره طبع و خواص نارنگی در طب سنتی+ مضرات و 2 مصلح آن

خواص آملا و بررسی همه ویژگی های آملا در طب سنتی|خواص روغن آملا|طبع و خواص آملا

8 خاصیت ویژه آملا در طب سنتی+ روش استفاده از روغن آملا برای مو

آیا چای عسل سمی است؟|اثر گرما بر خواص عسل

آیا عسل با حرارت دیدن مضر و سمی می شود؟

گیاهان دارویی جدید و ناشناخته

گیاهان دارویی جدیدی که پیش از این نمی شناختید!

طبع و خواص آبگوشت ساده در طب سنتی|خواص آبگوشت ساده

طبع آبگوشت ساده در طب سنتی+ خواص، مضرات مصلحات

طبع-و-خواص-به-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص به در طب سنتی ایرانی اسلامی از زخم معده تا درمان تهوع