طب شناس
خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

تاریخ انتشار: June 23, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (556 رای)

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌ مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است؛ از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد.

زرده تخم‌ مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند.

این شکل از تخم‌ مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌ مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود.

مصرف تخم‌ مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌ زیتون مولد قوای بدنی است.

این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

منبع: عصرایران

طب ایرانی و طب سنتی و طب اسلامی باید احیا شود

ولایتی : طب سنتی ایرانی اسلامی باید احیا شود

پنجه شیطان

خواص نخود فرنگی در طب سنتی|طبع نخود فرنگی در طب سنتی

طبع و خواص نخودفرنگی یا نخودسبز در طب سنتی ایرانی+ مصلحات

آیا کم خونی در اثر فقر آهن ایجاد می شود؟

آیا منشاء همه کم خونی ها فقر آهن است؟

دفع سموم بدن با طب سنتی_پاکسازی و سم زدایی بدن|دفع سموم بدن_ سم زدایی بدن|سم زدایی بدن با طب سنتی

16 راهکار برای دفع سموم بدن با طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص گنه گنه در طب سنتی + طبع و مضرات و ممصلحات|طبع و خواص گنه گنه|بذر کوینولا یا گنه گنه

همه چیز درباره طبع و خواص گنه گنه در طب سنتی+ مضرات و مصلح

بهترین دمنوش برای پوست و موی شما

درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا با گیاهان دارویی|درمان سرماخوردگی با آقطی|درمان سرماخوردگی با مارشمالو

این 7 گیاه درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا هستند