طب شناس
خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

تاریخ انتشار: June 23, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (556 رای)

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌ مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است؛ از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد.

زرده تخم‌ مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند.

این شکل از تخم‌ مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌ مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود.

مصرف تخم‌ مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌ زیتون مولد قوای بدنی است.

این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

منبع: عصرایران

جگروز

طبع شیرمال

معرفی 10 جوشانده مفید در فصل سرما|||||||||||جوشانده های مفید در فصل زمستان

10 جوشانده برای مبارزه با سرماخوردگی و بیماری های فصل سرما

خواص گیلاس و نکات مربوط به آن|تاثیر گیلاس بر فشار خون بارداری

تابستان، گیلاس و همه چیزهایی که باید بدانید+ تاثیر آن بر فشارخون زنان باردار

اصفهان سرآمد طب سنتی ایرانی در کشور است.

همه چیز درباره نارنج سه برگ + 11 خاصیت نارنج سه برگ در طب سنتی|خواص نارنج سه برگ

همه چیز درباره نارنج سه برگ + 11 خاصیت نارنج سه برگ در طب سنتی

خواص گیاه چتر گندمی در طب سنتی|خواص چتر گندمی

خواص چتر گندمی در طب سنتی+5 خاصیت ویژه گیاه چتر گندمی+ مضرات

طبع-و-خواص-کدو-حلوایی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-و-کدو-حلوایی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع کدو حلوایی چیست؟

طبع کدو حلوایی سرد است یا گرم ؟ خواص + مصلحات + مضرات