طب شناس
خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

تاریخ انتشار: June 23, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (556 رای)

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌ مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است؛ از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد.

زرده تخم‌ مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند.

این شکل از تخم‌ مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌ مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود.

مصرف تخم‌ مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌ زیتون مولد قوای بدنی است.

این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

منبع: عصرایران

خواب بی موقع و احتمال مرگ انسان

خواب بی موقع موجب مرگ می شود!

خواص دارویی و درمانی ماگنولیا در طب سنتی|خواص ماگنولیا در طب سنتی|خواص پوست ماگنولیا

خواص ماگنولیا و همه چیزهایی که باید در مورد آن بدانید+ مضرات

روش های عالی برای درمان غده چربی در طب سنتی+ 7 راهکار فوق العاده|درمان غده چربی

روش های عالی برای درمان غده چربی در طب سنتی+ 7 راهکار فوق العاده

خواص علف وتیور و روغن وتیور در طب سنتی|خواص علف وتیور|علف وتیور

بیش از 20 خاصیت علف وتیور و روغن در طب سنتی+ کاربردهای کشاورزی

دلایل و درمان یبوست|علل و درمان یبوست

چرا مبتلا به یبوست می شویم؟+ درمان

خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول|طبع گوشت قرقاول

خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول

طبع-سرکه-سیب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-سرکه-سیب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|مطلح-و-عوارض--طبع-سرکه-سیب-و-خواص-سرکه-سیب

طبع و خواص سرکه سیب در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص برگ زیتون در طب سنتی|خواص برگ زیتون|

از خواص برگ زیتون چه می دانید؟ طبع برگ زیتون در طب سنتی+مضرات و مصلح