طب شناس
خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

تاریخ انتشار: June 23, 2022

رای به این نوشته: 4.65/5 (556 رای)

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌ مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است؛ از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد.

زرده تخم‌ مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند.

این شکل از تخم‌ مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌ مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود.

مصرف تخم‌ مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌ زیتون مولد قوای بدنی است.

این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

منبع: عصرایران

همه چیز درباره خواص و طبع کته در طب سنتی+ 10 خاصیت کته+ طرز تهیه کته ساده|خواص کته

همه چیز درباره خواص و طبع کته در طب سنتی+ 10 خاصیت کته+ طرز تهیه کته ساده

طبع و خواص-چای-ترش-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|کاهش-وزن-با-چای-ترش

طبع و خواص چای ترش در طب سنتی - کاهش وزن با چای

افزایش مقالات طب سنتی و رتبه 4 ایران در تولید دانش طب سنتی

افزایش 10 برابری مقالات طب سنتی

خونساز اما خطرناک

مواد خونسازی که باید با دقت مصرف کنید!

درمان زود انزالی به کمک نسخه های طب سنتی

درمان زود انزالی به کمک نسخه های طب سنتی+ راهکار+ رژیم

درمان کمبود گلبول سفید خون با تدابیر طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان کمبود گلبول سفید|درمان کمبود گلبول سفید|درمان کمبود گلبول سفید

درمان کمبود گلبول سفید با 7 توصیه طب سنتی ایرانی و اسلامی + علل و عوارض

درمان میگرن با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان سریع میگرن با طب سنتی

درمان خانگی و فوری میگرن با 6 ترکیب طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول|طبع گوشت قرقاول

خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول