عناب یکی از میوه های پر خاصیتی است که در طب سنتی و ایرانی مصارف متعددی دارد. میوه عناب را می توان بصورت تازه و یا خشک شده استفاده کرد. همچنین برگ درخت عناب دارای خاصیت های بسیاری است که در ادامه توضیح می دهیم. البته باید دانست که مصرف بی رویه عناب باعث کاهش قوای جنسی میشود و بهتر آن است که با مواد محرکی همچون عسل مصرف شود. در ادامه به بررسی خواص عناب در طب سنتی ایرانی اسلامی خواهیم پرداخت:
جدول دسترسی سریع
طبع عناب در طب سنتی
طبع عناب معتدل و مرطوب است اما ابن سینا معتقد است که عناب کمی نیز سرد است. بنابر این در افراد سرد مزاج ممکن است باعث نفخ شود.
مصلح عناب در طب سنتی
بهتر است عناب را همراه با شکر یا مویز مصرف شود.
خواص درمانی عناب در طب سنتی
- تصویه کردن خون
- تقویت حافظه
- کاهش اضطراب و دلشوره
- فرح بخش و ضدافسردگی
- درمان بی خوابی
- ضد تهوع
- تسریع رشد مو
- کمک به درمان پوسیدگی دندان
- تقویت معده و دستگاه گوارش
- درافراد دیابتی باعث تنظیم قند خون می شود
- در درمان نازایی موثر است
درمان سرفه با عناب
با مصرف عناب می توانید به راحتی از شر سرفه های ناشی از سرماخوردگی خلاص شوید.
کافی است چند دانه عناب را در آب حوش ریخته و چند دقیقه بعد همراه با آب ان میل کنید.یا همراه با چای دم مرده و بنوشید.
تاثیرعناب در لاغری
عناب با وجود انرژی زا بودن دارای کالری کمی است. بنابراین باعث ایجاد سیری و کاهش تمایل به خوردن تنقلات میشود. و به این ترتیب در کنترل و کاهش وزن موثر است.
روش مصرف عناب
میوه عناب را میتوان به روشهای مختلف مصرف کرد.
ساده ترین روش آن خوردن میوه آن بصورت خام است.
خوردن بین 15 تا 20 دانه عناب در روز بلامانع است
همچنین میتوان دانه های عناب راربصورت خیس کرده، دم کرده، و
استفاده کنید.
موارد منع مصرف و عوارض عناب
- افراد سرد مزاج عناب را با مصلحات ان مصرف کنند.
- زیاده روی در مصرف ان باعث کاهش میل جنسی می شود.
- باعث افزایش غلظت خون میشود چراکه میزان ویتامین کا را در خون بالا میبرد. افرادی که دارای غلظت خون بالا هستند، در مصرف ان احتیاط کنند.
- افرادی که مشکلاتی نظیر انگل، خلط و نفخ هستند، قبل از مصرف با پزشک مشورت کنند.
در این متن درباره خواص عناب در طب سنتی و خاصیت عناب و دمنوش عناب و فواید عناب و خواص عناب تازه است.
5 پاسخ
خیلی خوب حق مطلب رو ادا کردید سپاس
خیلی خوب توضیح دادید ممنون
عالی
در کل عالی
بسیار عالی